APEL SALVITAL. Echipamente pentru SMURD

Asociaţia Salvital face un apel către toate autorităţile competente să asigure neîncetat echipamente de protecţie: mănuşi, mască, ochelari, costume speciale și soluții biocide necesare pentru desfășurarea activității paramedicilor.

Asociația Salvital -SMURD Hunedoara a transmis un mesaj public pentru susţinerea celor 84 de paramedici care îşi desfăşoară activitatea pe tot teritoriul Județului Hunedoara. „Aceștia trebuie să asigure asistența medicală de urgență 24 ore din 24 acordând îngrijire oamenilor a căror viaţă este în pericol. La fel ca toți colegii lor din sistemul medical, paramedicii au nevoie să-și desfășoare activitatea în condiții de siguranță. Aceștia intervin în situații de risc, și sunt în prima linie în lupta împotriva coronavirusului. Cerem Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara să ia act de solicitarea Asociației Salvital Hunedoara, pentru ca paramedicii SMURD să-și poată continua activitatea, beneficiind de toate echipamentele de protecție cerute de noul context al intervențiilor de prim-ajutor calificat”, se arată în apelul semnat de Petru Mărginean, preşedintele Asociaţiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”         BANII NOŞTRI. Deprecierea leului a luat o pauză         ANUNŢ! Auchan anunță case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici         România a ajuns la 1.760 de cazuri de coronavirus         Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19