Alin Andrioni a trecut cu Jeep-ul peste un om, dar vede brute de partea cealaltă a parbrizului

1066

Nu regretă că a trecut cu Jeepul peste un om lăsându-l paralizat de la gât în jos. Dimpotrivă, Alin Andrioni pretinde că brutele erau de cealaltă parte a parbrizului şi că victima s-a prefăcut în tot acest timp a fi suferit traume.

 

Declaraţiile au fost făcute de Alin Andrioni în emisiunea Ora Exactă de la Antena 1 Deva, din 15 martie 2016. Omul care a trecut cu Jeepul peste Mihalache Bocea în scandalul de la Râul Alb s-a arătat de un cinism devastator. Andrioni susţine că omul care îşi duce viaţa într-un scaun cu rotile „victimizează” şi „dramatizează”, dar este sănătos tun pentru că, în orice caz, maşina lui de teren l-a călărit diafan, fără să lase urme. „Domnul Bocea n-a avut nici cea mai mică zgârietură cauzată de compresia unei roţi de maşini. Absolut nici cea mai mică zgârietură n-a avut. Mi-a confirmat şi Spitalul Haţeg şi Spitalul Deva. (Victima nu a fost internată în aceste spitale, ci la Cluj şi la Viena, n.red.). Şi ne va confirma şi expertiza medicală pe care o vom face”, a spus şoferul agresiv în momentul în care moderatorul emisiunii l-a întrebat dacă, omeneşte, regretă cele întâmplate în luna mai a anului trecut.

Nu numai că nu regretă, dar Alin Andrioni a construit şi o teorie a conspirativităţii în care el este victima unui linşaj politic. Omul pretinde că presa este plătită de nişte politicieni-interlopi care se tem de el, Alin Andrioni, omul politic, candidat la fotoliul de primar al oraşului Haţeg, iar spaima asta i-a cuprins pe toţi încă de anul trecut. Ca şi cum nişte oameni răi (brute) l-ar fi aruncat pe Mihalache Bocea sub roţile Jeepului condus de Andrioni ca să-i dinamiteze acestuia din urmă cariera politică.

 

 

Scandalul de pe Râul Alb

 

Duminică, 24 mai 2015. Omul de afaceri Mihalache Bocea a fost călcat cu o maşină de teren condusă Alin Andrioni. Şoferul l-a luat pe capota maşinii, a accelerat şi a trecut peste el fără să se uită înapoi. Apoi, odată ajuns la Haţeg, a reclamat Poliţiei că maşina lui a fost agresată. Pe drumul de la Coroieşti, Mihalache Bocea se zbătea între viaţă şi moarte. Paralizat, nu-şi mai simţea corpul de la gât în jos. Timp de o oră, linia telefonică a apelului de urgenţă s-a înroşit. De la Baru urma să intervină un echipaj SMURD. Omul a ajuns, într-un târziu, la spital şi a scăpat cu viaţă. Datorită, în foarte mare măsură, medicilor din Viena.  Scandalul s-a propagat ca o undă de şoc până la Bucureşti. Era o ştire cu impact emoţional de excepţie: „mediu în pericol”, „sânge pe pereţi”, „avize ilegale”, „corupţie la nivel înalt”, defrişări masive”. Acum, când isteria s-a mai estompat, rămân câteva adevăruri ridicol de banale despre proporţiile aşa-zisului dezastru ecologic şi un om care se agaţă cu disperare de fiecare fir al destinului pentru a rămâne în viaţă.

Comentarii FB

comentarii
9 thoughts on “Alin Andrioni a trecut cu Jeep-ul peste un om, dar vede brute de partea cealaltă a parbrizului

 1. traian.oproni

  un scandal cu impostori eco, scandalagii si aparent investitori, in realitate vanatori de fonduri nerambursabile, in conexiune cu autoritaile. in realitate un nefericit nenorocit care in realitate cumparase de la baci albesc si altii, suprafete de peste 1,5 hectare si tot ce putea sa fie servitute pentru a obstructiona licitarea luciului de apa. bocea/sotia in realitate venita de la nadlac voia o pensiune in albia raului alb si pescarie si nu o microhidro care necesita doar 3/400 mp pentr, o aductiune pe drum si nu prin albia raului in zona protejata pentru o statie la 2 mw si oricum caderea era la mai in aval de teren, cu 400 m, la iesirea din sat. iar competenta cercetarii e in legatura cu acest agent, azi consilier al prim ministrului si avizele date de c. jud si alte foruri. negrea este de facto singurul jurnalist de investigatii de respectatin rom iar m bot de departe in provincie o excepotie a obiectivitatii si metaforei in jurnalist. stiu ce zic in materie de presa, drept si topografie in hidro. in rest, scandal si tergiversare iar janaticul verzilor va plati oalele sparte mai devreme cat se crede. ii deplang, si pe paralizat si pe agitatul politic deopotriva. atat !

  Reply
 2. Paul

  UNDE ESTI ALINE !?? AI FOST OMUL CARE TE-AI BATUT DE UNUL SINGUR CU ACESTE SCURSURI ALE JUDETULUI ! ACUM FAC TOTI CE VOR.
  NU VOM MAI VEDEA CURAND UN ASEMENEA ,,HAIDUC,, !

  Reply
 3. george paul pandele

  filmarile de care vorbiti au fost „”aranjate””ca si toata tevatura care au facut-o acesti anarhisti deci dupa parerea mea scenariul a fost gindit mult mai inainte eu cred ca gabriel paun ,alin andrioni si vasile leordean au urcat pe propietatea omului bocea nu pentru citecva cioate taiate si multiplicat fotografiate,ei vreau sa-l determine pe omul de afaceri bocea sa „”cotizeze”” sa „”doneze””pentru viata lor linistita,dolce fa niente ,fara pontaj ,fara sefii ,fara program ,nu te duci duminica ls ora prinzului cind toata lumea e cu lingura-n ciorba sa faci investigatii lucrurile au degenerat de la faptul ca andrioni care pe unde umbla isca scandaluri de nu poti sa iei un pumn sau un sut ca le vrea el a „”binevoit „”sa paraseasca propietatea fam.bocea nu inainte de a „”multumi””propietarului lasindu0l paralizatdar capul rautatilor este fiul ala a lui satan care se numeste agent green si se visa ministru mediului ala l-a determinat pe andrioni sa calce propietatea lui bocea avea nevoie de donatii ,dupa eveniment a plecat la refacere in botswanna cind victima lor mai mult murea decit traia ,astia-s oameni,justitia nu cred ca doarme,pedeapsa lor va veni.
  ,

  Reply
 4. ion

  Alin Andrioni nu e ala de protesta „la cal” in Deva pentru apararea padurilor? Invita trecatorii sa i se alature si cei care refuzau era facuti prosti.

  Reply
 5. Iovan

  Voi chiar de la toate mafiile de mediu primiti ”finantare”? N-aveti nicio urma de respect fata de voi insiva? Pana si pentru brutele acelea trebuie sa faceti propaganda? Ce paralizare visati, nici macar in emisiunea antenista nu au mai vandut gogoasa cu paralizarea. Cum poti sa fii paralizat de la gat in jos, cand misti caruciorul cu mainile? Plus ca toata lumea stie in Coroiesti ca individul poate sa mearga. Se si vede in emisiunea antenista ca-l umfla rasul, ca nu are talent actoricesc. Pozeaza in victima ca sa scape de inchisoare. Este absolut socant ce presa avem. Daca si pe o faza filmata (se vede clar ca individual s-a aruncat pe capota) mintiti in acest hal, ce ati fi scris daca nu s-ar fi filmat nimic, sau daca mafiotii opreau masina si distrugeau filmarile??! Deja am ajuns la saturatie cu scaraba fata de voi, nu mai intru niciodata pe site-ul vostru. Ramaneti cu ”cititorii” dezencefalizati. Este evident ca ei sunt segmentul tinta al ”campaniei de marketing” pe care o faceti.

  Reply
 6. Nicolae

  Criminal ,urmarindu-si scopul ,probabil financiar , a nenorocit un om ,si aici justitia e cam lenesa , si a facut deservicii adevaratilor ecologisti ! Nici una din afirmatiile pentru care s-a pornit actiunea nu s-au confirmat ,nici defrisari nici ilegalitate ! Atunci de ce e in libertate si de ce e la televizor si nu la puscarie ?

  Reply
 7. sorin

  Incredibil ce tupeu are aceasta specie, pentru ca om nu I se poate spune. Filmarea arata clar ca acel om a fost calcat. Filmarea nu arata o agresiune directa asupra masinii decat dupa incident. Filmarea arata ca totul s-a petrecut pe proprietatea victimei acolo unde masina nu avea ce cauta. Si mai arata ceva. Ca toata spaima jurnalistei care striga „ooo my god” vazand momentul calcarii, l-a lasat rece pe nemernicul acesta care n-a oprit si a sunat la 112 ca este atacat si nicidecum ca a nenorocit un om. O astfel de creatura trebuie sa primeasca ceea ce merita. Puscaria si in niciun caz primaria. De parca ar impresiona pe cineva ca strange trei crengi la Nalati Vad si vrea sa fie votat

  Reply
 8. Hateganul

  Sunteti patetici! Cum puteti sa mintiti legat de o situatie filmata, care a facut inconjurul lumii??! Nu va dati seama ca in primul rand va jigniti cititorii?? Sunteti personificarea anti-jurnalismului! Interlopul din Nadlac a alergat dupa masina pe care vroia s-o opreasca, s-a aruncat pe capota din lateral si apoi la curba a cazut in partea cealalta si s-a lovit. In toate pozele cu el care au aparut in diverse fituici de propaganda se vede ca nu avea nicio zgarietura, nicio vanataie. Este exclus sa fi trecut masina peste el. Nici sa il loveasca nu avea cum, pentru ca se vede ca mergea foarte incet. Sa spuneti ca soferul este de vina pentru ca individul s-a aruncat pe masina este ca si cum ati spune ca daca cineva cade din copac este de vina copacul.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.