Alegeri în PNL Hunedoara

MAIN conf pnlAproape 1.200 de liberali vor participa duminică, 23 februarie, la Conferința Județeană a PNL Hunedoara. Acesta se va desfășura la Sala Sporturilor din Deva, începând cu ora 11.

Delegații vor alege Biroul Politic Teritorial și pe secretarul general. În BPT Hunedoara vor fi desemnate prin vot 29 de persoane: președintele, 9 vicepreședinți și 19 membri. Lor li se adaugă președinții organizațiilor de femei și tineret, respectiv Carmen Hărău (care este și parlamentar) și Raul Stoica, dar și parlamentarii în funcție, Bogdan Țîmpău, Dorin Păran și Mariana Câmpeanu. Aceștia din urmă pot să intre în competiție, chiar dacă sunt, datorită funcției, membri de drept ai Biroului Politic Teritorial al PNL Hunedoara. Conducerea va fi aleasă pentru un mandat de 4 ani.

Pentru funcția de președinte candidează doar actualul lider al liberalilor hunedoreni, Mircea Ioan Moloț.

În județul Hunedoara, PNL are în jur de 18.000 de membri și filiale în toate cele 69 de localități.

La alegerile de duminică este posibil să participe liderul PNL, Crin Antonescu, prim – vicepreședintele partidului, Klaus Iohannis, dar și alți lideri ai acestei formațiuni politice, printre care Norica Nicolai, Mircea Diaconu, Lucia Varga etc. Alegerile din PNL Hunedoara se desfășoară cu o zi înainte de o posibilă ieșire de la guvernare a PNL, de aceea, este posibil ca mulți dintre reprezentanții liberalilor să nu poată participa la conferința județeană.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină