Alegeri în PNL Hunedoara

MAIN conf pnlAproape 1.200 de liberali vor participa duminică, 23 februarie, la Conferința Județeană a PNL Hunedoara. Acesta se va desfășura la Sala Sporturilor din Deva, începând cu ora 11.

Delegații vor alege Biroul Politic Teritorial și pe secretarul general. În BPT Hunedoara vor fi desemnate prin vot 29 de persoane: președintele, 9 vicepreședinți și 19 membri. Lor li se adaugă președinții organizațiilor de femei și tineret, respectiv Carmen Hărău (care este și parlamentar) și Raul Stoica, dar și parlamentarii în funcție, Bogdan Țîmpău, Dorin Păran și Mariana Câmpeanu. Aceștia din urmă pot să intre în competiție, chiar dacă sunt, datorită funcției, membri de drept ai Biroului Politic Teritorial al PNL Hunedoara. Conducerea va fi aleasă pentru un mandat de 4 ani.

Pentru funcția de președinte candidează doar actualul lider al liberalilor hunedoreni, Mircea Ioan Moloț.

În județul Hunedoara, PNL are în jur de 18.000 de membri și filiale în toate cele 69 de localități.

La alegerile de duminică este posibil să participe liderul PNL, Crin Antonescu, prim – vicepreședintele partidului, Klaus Iohannis, dar și alți lideri ai acestei formațiuni politice, printre care Norica Nicolai, Mircea Diaconu, Lucia Varga etc. Alegerile din PNL Hunedoara se desfășoară cu o zi înainte de o posibilă ieșire de la guvernare a PNL, de aceea, este posibil ca mulți dintre reprezentanții liberalilor să nu poată participa la conferința județeană.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”