Alegeri. Nou preşedinte la organizaţia municipală UDMR Hunedoara

Acesta este Zoltan Kofity, care a înlocuit-o în funcţie pe Aranka Takacs

udmr takacsSâmbătă, sub conducerea lui Ştefan Dezmeri, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a UDMR, a avut loc conferinţa de alegeri pentru desemnarea noului preşedinte al filialei municipale Hunedoara a Uniunii.

Miza pe tineri

Noul preşedinte al organizaţiei municipale Hunedoara a UDMR este Zoltan Kofity, în vârstă de 33 de ani, de profesie inginer, acesta activând de şapte ani în structura judeţeană a partidului. „Atragerea tinerilor în activitatea organizației noastre și continuarea programelor de consolidare a comunității maghiare din Hunedoara sunt prioritățile mele. Trebuie deja să începem pregătirile pentru alegerile din 2016, obiectivul nostru fiind păstrarea prezenței noastre în consiliul local”, a declarat acesta. Kofity o înlocuieşte în funcţie pe Aranka Takacs, recent numită ca director de marketing al Operei Maghiare din Cluj; aceasta va continua să activeze în structurile Uniunii. „După cinci ani, pot afirma liniștită că am avut o activitate bună împreună cu conducerea organizației, dar și cu ajutorul comunității maghiare din Hunedoara, care a arătat interes și devotament față de UDMR și față de problemele comunității noastre”, a spus Aranka Takacs, care a deţinut funcţia din 2010. La conferinţa de alegeri a fost prezent şi europarlamentarul Iuliu Winkler, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a UDMR.  (Amarildo Szekely)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara