Alegeri. Nou preşedinte la organizaţia municipală UDMR Hunedoara

Acesta este Zoltan Kofity, care a înlocuit-o în funcţie pe Aranka Takacs

udmr takacsSâmbătă, sub conducerea lui Ştefan Dezmeri, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a UDMR, a avut loc conferinţa de alegeri pentru desemnarea noului preşedinte al filialei municipale Hunedoara a Uniunii.

Miza pe tineri

Noul preşedinte al organizaţiei municipale Hunedoara a UDMR este Zoltan Kofity, în vârstă de 33 de ani, de profesie inginer, acesta activând de şapte ani în structura judeţeană a partidului. „Atragerea tinerilor în activitatea organizației noastre și continuarea programelor de consolidare a comunității maghiare din Hunedoara sunt prioritățile mele. Trebuie deja să începem pregătirile pentru alegerile din 2016, obiectivul nostru fiind păstrarea prezenței noastre în consiliul local”, a declarat acesta. Kofity o înlocuieşte în funcţie pe Aranka Takacs, recent numită ca director de marketing al Operei Maghiare din Cluj; aceasta va continua să activeze în structurile Uniunii. „După cinci ani, pot afirma liniștită că am avut o activitate bună împreună cu conducerea organizației, dar și cu ajutorul comunității maghiare din Hunedoara, care a arătat interes și devotament față de UDMR și față de problemele comunității noastre”, a spus Aranka Takacs, care a deţinut funcţia din 2010. La conferinţa de alegeri a fost prezent şi europarlamentarul Iuliu Winkler, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a UDMR.  (Amarildo Szekely)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Voluntarii care lucrează la Cetatea Costești au nevoie de ajutor         NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții