Alegeri. Nou preşedinte la organizaţia municipală UDMR Hunedoara

Acesta este Zoltan Kofity, care a înlocuit-o în funcţie pe Aranka Takacs

udmr takacsSâmbătă, sub conducerea lui Ştefan Dezmeri, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a UDMR, a avut loc conferinţa de alegeri pentru desemnarea noului preşedinte al filialei municipale Hunedoara a Uniunii.

Miza pe tineri

Noul preşedinte al organizaţiei municipale Hunedoara a UDMR este Zoltan Kofity, în vârstă de 33 de ani, de profesie inginer, acesta activând de şapte ani în structura judeţeană a partidului. „Atragerea tinerilor în activitatea organizației noastre și continuarea programelor de consolidare a comunității maghiare din Hunedoara sunt prioritățile mele. Trebuie deja să începem pregătirile pentru alegerile din 2016, obiectivul nostru fiind păstrarea prezenței noastre în consiliul local”, a declarat acesta. Kofity o înlocuieşte în funcţie pe Aranka Takacs, recent numită ca director de marketing al Operei Maghiare din Cluj; aceasta va continua să activeze în structurile Uniunii. „După cinci ani, pot afirma liniștită că am avut o activitate bună împreună cu conducerea organizației, dar și cu ajutorul comunității maghiare din Hunedoara, care a arătat interes și devotament față de UDMR și față de problemele comunității noastre”, a spus Aranka Takacs, care a deţinut funcţia din 2010. La conferinţa de alegeri a fost prezent şi europarlamentarul Iuliu Winkler, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a UDMR.  (Amarildo Szekely)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019