Alegeri interne în PNL Hunedoara

Alegerile pentru desemnarea unor noi conduceri în cadrul filialelor locale ale PNL Hunedoara se vor încheia în data de 20 decembrie. În ianuarie 2014 vor fi alese conducerile organizațiilor județene ale femeilor și tinerilor. Potrivit vicepreședintelui PNL Hunedoara, Tiberiu Ioan Balint, organizația județeană își va alege conducerea în a doua jumătate a lunii februarie. Deocamdată, singurul care a anunțat că va candida pentru postul de președinte al PNL Hunedoara este Mircea Ioan Moloț.

Până în 20 decembrie, liberalii din Petroșani, Hațeg, Simeria, Orăștie, Uricani și câteva comune trebuie să încheie procesul de alegeri. Continuă și procesul de alegeri în cadrul organizațiilor locale de femei și tineret. La Petroșani, la comanda PNL, va fi efectuat și un sondaj de opinie. Liberalii vor să vadă cum sunt cotați în preferințele electoratului. De altfel, un astfel de sondaj a fost efectuat recent și la Petrila, iar rezultatele au arătat că PNL ocupă locul al doilea ca intenție de vot în orașul respectiv.

Liberalii din Orăștie vor fi ultimii care își vor alege o nouă conducere, în data de 20 decembrie. Organizația este condusă interimar până la acea dată de Viorica Popescu.

Pe de altă parte, la TNL și OJFL, vor fi alegeri abia în luna ianuarie a anului viitor. La TNL atunci expiră mandatul actualei conduceri. În schimb, la Organizația Județeană a Femeilor Liberale trebuie făcute alegeri pentru că actuala conducere este interimară.

Mandatul Biroului Județean al PNL Hunedoara se încheie în luna februarie 2014. Liberalii vor fi chemați la urne să desemneze noua conducere pentru un mandat de 4 ani.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!