Alegeri interne în PNL Hunedoara

Alegerile pentru desemnarea unor noi conduceri în cadrul filialelor locale ale PNL Hunedoara se vor încheia în data de 20 decembrie. În ianuarie 2014 vor fi alese conducerile organizațiilor județene ale femeilor și tinerilor. Potrivit vicepreședintelui PNL Hunedoara, Tiberiu Ioan Balint, organizația județeană își va alege conducerea în a doua jumătate a lunii februarie. Deocamdată, singurul care a anunțat că va candida pentru postul de președinte al PNL Hunedoara este Mircea Ioan Moloț.

Până în 20 decembrie, liberalii din Petroșani, Hațeg, Simeria, Orăștie, Uricani și câteva comune trebuie să încheie procesul de alegeri. Continuă și procesul de alegeri în cadrul organizațiilor locale de femei și tineret. La Petroșani, la comanda PNL, va fi efectuat și un sondaj de opinie. Liberalii vor să vadă cum sunt cotați în preferințele electoratului. De altfel, un astfel de sondaj a fost efectuat recent și la Petrila, iar rezultatele au arătat că PNL ocupă locul al doilea ca intenție de vot în orașul respectiv.

Liberalii din Orăștie vor fi ultimii care își vor alege o nouă conducere, în data de 20 decembrie. Organizația este condusă interimar până la acea dată de Viorica Popescu.

Pe de altă parte, la TNL și OJFL, vor fi alegeri abia în luna ianuarie a anului viitor. La TNL atunci expiră mandatul actualei conduceri. În schimb, la Organizația Județeană a Femeilor Liberale trebuie făcute alegeri pentru că actuala conducere este interimară.

Mandatul Biroului Județean al PNL Hunedoara se încheie în luna februarie 2014. Liberalii vor fi chemați la urne să desemneze noua conducere pentru un mandat de 4 ani.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara