ALEGERI INTERNE. Carmen Hărău este preşedintele femeilor liberale din judeţ

Conferinţa de alegeri a avut loc, ieri, în sala mare (arhiplină) a Centrului Cultural „Drăgan Munteanu”. Miniştrii Mariana Câmpeanu şi Lucia Varga au participat la eveniment alături de seniorii PNL din Hunedoara şi numeroşi primari

ofl carmen harau

Deputatul Carmen Hărău a fost singurul candidat înscris pe listă pentru şefia Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Hunedoara. Conferinţa a început la ora 11 şi a durat câteva ore, timp în care au ţinut discursuri mare parte din demnitarii prezenţi. Înaintea conferinţei, Hărău deţinea funcţia de preşedinte interimar OFL, după ce Roxana Chişotă a demisionat, în aprilie 2013, pe motiv că a intrat în corpul funcţionarilor publici.

Educaţia şi elitele

Carmen Hărău a prezentat un scurt bilanţ de activitate cu două acţiuni care i se par semnificative pentru ceea ce a fost OFL şi ceea ce urmează să devină pentru judeţul Hunedoara. Este vorba despre susţinerea a 85 de elevii aflaţi în dificultate materială cu cele de trebuinţă pentru a nu abandona şcoala şi un schimb şi donaţie de carte între tineri din Petrila şi Lunca Cernii. „Doamnele liberale pot ajuta România în special în domeniul educaţiei. De asemenea, putem să-i ajutăm pe oameni să se trăiască pe propriile picioare, să nu mai fie nevoiţi să apeleze la pomeni şi la mila guvernului. Vreau să promovăm elitele, să convingem populaţia că trebuie condusă de elite. Muncim degeaba dacă nu ne facem remarcate. Promovarea femeilor în spaţiul public şi promovarea Partidului Naţional Liberal în sensul înaintaşilor liberali mă preocupă. Fără să cunoaştem istoria riscăm derapajele”, a declarat Hărău, înainte de a primi votul femeilor liberale. „Faptul că sunt doi miniştri aici trebuie să vă dea de gândit. Vă cer să deveniţi cea mai puternică organizaţie din ţară. Pentru că puteţi. Trebuie să demonstrăm că suntem o forţă şi vom rămâne o forţă şi după perioada USL.  Întrevăd în Carmen Hărău un politician serios şi de viitor care va avea un cuvânt greu de spus în politică”, a spus preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

Şi de această dată liberalii au anunţat că vor un scor de peste 25 la sută la alegerile euro-parlamentare şi să dea ţării primul preşedinte liberal.

În urma Conferinţei Judeţene de Alegeri a Organizaţiei Femeilor Liberale, la care au participat 573 de femei liberale, a fost ales Biroul Judeţean format din preşedinte – Carmen Harau, 18 membre şi 6 membre supleante după cum urmează, în ordinte descrescatoare, funcţie de numarul de voturi:

 

CHISOTA ROXANA

HUZONI MARINA

DOBREI LIDIA

PETROESC VICTORIA

MIHU CLAUDIA

NEGRICI CARMEN

MARACU GABRIELA

CHIRA ADRIANA

BALANESC DOINITA

HANGIU LAURA MANUELA

STANESCU VETUTA

MICLOSONI DANA

LASCONI AURICA

BALUSA OTILIA VIOLETA

MIRICA IOANA CAMELIA

BOTOROGA DANIELA

MAXER ELENA

HERBAI TITIANA

OCOLISAN DORINA

POPA MIHAELA

RUSU TATIANA

DUD ANA ECATERINA

LUPU LILIANA

MIERTOIU MARIANA

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu