ALEGERI COLEGIUL NR. 3. Sorin Ştefoni (PNL), candidatul cu cea mai bogată carte de vizită

Candidatul liberal este jurist, a fost timp de 16 ani primar şi a lucrat în Guvernul României ca secretar de stat în Ministerul Muncii

lansare sorin stefoni

Liberalii l-au susţinut, ieri, pe Sorin Ştefoni care şi-a depus dosarul de candidat la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 22 Hunedoara pentru alegerile parţiale din Colegiul nr. 3. „În judeţul Hunedoara, PNL intră de fiecare dată în campanii electorale cu un singur gând: victoria. Şi asta şi facem: am câştigat tot ce era de câştigat. Vom câştiga şi această bătălie fiindcă avem omul cel mai potrivit pentru demnitatea de parlamentar. Sorin Ştefoni ştie administraţie şi sunt convins că experienţa profesională, aceea de jurist, şi cea din viaţa de guvernare, fiindcă a fost secretar de stat, constituie un mare avantaj faţă de toţi ceilalţi candidaţi”, a declarat Mircea Moloţ, preşedintele PNL Hunedoara.

Liberalii „pe cai mari”

Şeful liberalilor a dat şi o replică la declaraţiile pesediştilor. „Unii (PSD, n.r.) cred că vor câştiga alegerile la pas. Eu sunt convins că noi vom câştiga la trap – fiindcă tot le place unora să spună că suntem pe „cai mari”.  Vom defila prin aceste alegeri”, a mai spus Moloţ.

„Pornesc în aceste alegeri cu convingerea că locuitorii din Călan, Ţara Haţegului şi Ţinutul Pădurenilor vor fi alături de mine, cu credinţa că o să schimb foarte multe lucruri, foarte multe acte normative care ne încurcă pe noi pe toţi din acest ţinut. Fiţi convinşi că am experienţa necesară şi ştiu ce am de făcut în Parlament”, a declarat candidatul PNL Sorin Ştefoni.

„Preţuri de Germania, salarii de România”

Sorin Ştefoni crede că opoziţia va găsi metode de a convinge partidele de la guvernare să îşi respecte promisiunile electorale. „Din păcate până acum au fost prea puţine facilităţi fiscale. Ba din contră, s-au adăugat taxe. Dacă vom fi suficient de vehemenţi nu cred că cei aflaţi la putere vor respinge proiecte care sunt în folosul cetăţenilor. Mai ales că ele au fost promise la alegerile din 2012”, a adăugat candidatul PNL.  „Voi susţine cu tărie scăderea preţurilor prin reducerea TVA-ului. Trebuie să facem neapărat acest lucru pentru că asta îi doare cel mai mult pe oameni: avem preţuri de Germania în magazine, iar salariile sunt de România. Nu se poate. Este umilitor pentru noi toţi”, a mai spus Sorin Ştefoni.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “ALEGERI COLEGIUL NR. 3. Sorin Ştefoni (PNL), candidatul cu cea mai bogată carte de vizită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg