Alegeri amânate la Forța Civică

grigorasOrganizația Județeană a Forța Civică Hunedoara își va desemna conducerea abia după alegerile pentru Parlamentul European. Inițial, conferința județeană de alegeri era programată pentru luna martie. Decizia a fost luată de către forurile de conducere ale Forța Civică, tocmai ca să nu încurce pregătirile pentru europarlamentare. Potrivit președintelui Forța Civică Hunedoara, Cristian Grigoraș, dacă organizația județeană va obține un scor bun pentru PE, atunci desemnarea noii conduceri a filialei se va face în luna iunie. În plus, Grigoraș spune că Forța Civică Hunedoara analizează mai multe posibile candidaturi din județ pentru Parlamentul European. „Avem criterii foarte dure de selecție pentru candidați. Abia după ce vor fi analizate dosarele de candidatură, vom face public numele celor care ar putea să se înscrie în competiția electorală din partea organizației noastre”, a afirmat liderul Forța Civică Hunedoara.

Pe de altă parte, pe plan local, Forța Civică a reușit să își constituie filiale în toate orașele și municipiile din județ. Mai mult, Cristian Grigoraș declară că mai multe organizații locale ale PP-DD din Valea Jiului au fost preluate de Forța Civică. „Foarte mulți dintre membrii unor filiale PP-DD din Valea Jiului au decis să se înscrie în Forța Civică, după ce senatorul Haralambie Vochițoiu a plecat la UNPR. Acei oameni își doresc să facă politică și nu i-a interesat să se înscrie într-un partid aflat la putere. Au preferat să vină să construiască alături de noi”. În prezent, în județ, Forța Civică are filiale și în mai bine de jumătate dintre localitățile din mediul rural. La nivel parlamentar, Forța Civică are 4 reprezentanți.

Surse neoficiale afirmă că lista de candidați pentru Parlamentul European ar putea fi deschisă de președintele partidului, Mihai Răzvan Ungureanu, care și-ar teste astfel intenția de vot pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”