STRĂMUTARE. Al doilea proces dintre Moloț și ANI, la Timișoara

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea de strămutare a procesului dintre Mircea Ioan Moloț și Agenția Națională de Integritate. Președintele Consiliului Județean Hunedoara a dat în judecată Agenția Națională de Integritate, după ce această instituție l-a declarat incompatibil, în septembrie 2013.

Potrivit comunicatului emis atunci  de ANI, Mircea Ioan Moloţ „a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese în materie administrativă, întrucât, în calitate de Preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, a participat la deliberarea şi adoptarea mai multor hotărâri ale Consiliului Judeţean Hunedoara, prin care a fost încheiat un Acord de asociere între Consiliul Judeţean şi Crucea Roşie – Filiala Hunedoara -, unde acesta a deţinut calitatea de Preşedinte în perioada 5 martie 2011 – 26 octombrie 2012. Crucea Roșie – Filiala Hunedoara – a primit de la Consiliul Judeţean, în baza acordului de asociere, suma totală de 194.500 lei”.

Procesul a început la Curtea de Apel Alba Iulia, la Secția de Contencios Administrativ și Fiscal, în februarie 2014. Mircea Ioan Moloț s-a adresat Înaltei Curți de Casație și Justiție cerând ca dosarul să fie strămutat la o altă instanță având în vedere că judecătorii de la CA Alba Iulia s-au mai pronunțat într-un dosar al său având ca obiect tot un raport al Agenței Naționale de Integritate. Instanța Supremă a hotărât ca dosarul să fie strămutat și să se judece de către Curtea de Apel Timișoara.

Decizia ÎCCJ este definitivă.

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “STRĂMUTARE. Al doilea proces dintre Moloț și ANI, la Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara