“AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ”. CJH reînnoieşte legământul cu drumarii

Consiliul Judeţean Hunedoara (CJH) multiplică şi reînnoieşte contractele cu firmele de drumuri, cunoscute popular ca “firme de casă” s-au “parteneri”, în funcţie de statutul politicianului care le etichetează, respectiv din opoziţie sau de la butoane

 

 

Administraţia judeţeană a început procesul de achiziţie pentru lucrări de întreţinere la drumurile judeţene, în contractele multianuale aferente perioadei 2020-2023.

“Fiindcă iarna nu-i ca vara”

Actuala echipă de la şefia judeţului a spart contractele în mai multe bucăţi, după tipul lucrărilor şi zona de acţiune. Astfel, faţă de perioada 2016-2019, în acest an vor fi două (fusese una) proceduri de achiziţie care se vor concretiza în încheierea a două acorduri-cadru: unul pentru întreţinerea curentă pe timp de vară, altul pentru întreţinerea curentă pe timp de iarnă. De asemenea, acordul de vară va fi spart în două loturi: unul pentru turnătorii de asfalt, altul pentru lucrări de întreţinere şi curăţenie la şanţuri, rigole, acostament, vegetaţie, etc.

Încă o bucăţică şi la zona de acţiune

Din acest an vor fi şase zone (în loc de cinci) prin separarea Ţării Haţegului de Hunedoara – Ţinutul Pădurenilor. Celelalte patru zone sunt: Deva, Orşăştie, Brad şi Valea Jiului. “În cel mai scurt timp, aparatul de specialitate din cadrul CJ Hunedoara va încărca în Sistemului informatic colaborativ pentru mediu performant de desfăşurare al achiziţiilor publice (SICAP) documentaţia necesară pentru procedura de achiziţie a lucrărilor de întreţinere curentă pe timp de iarnă, documentaţiile aferente lucrărilor de întreţinere pe timp de vară fiind în lucru”, informează biroul de presă al CJH

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei         DN 68 A, șoseaua dezastruoasă care dublează „autostrada – muzeu”