“AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ”. CJH reînnoieşte legământul cu drumarii

Consiliul Judeţean Hunedoara (CJH) multiplică şi reînnoieşte contractele cu firmele de drumuri, cunoscute popular ca “firme de casă” s-au “parteneri”, în funcţie de statutul politicianului care le etichetează, respectiv din opoziţie sau de la butoane

 

 

Administraţia judeţeană a început procesul de achiziţie pentru lucrări de întreţinere la drumurile judeţene, în contractele multianuale aferente perioadei 2020-2023.

“Fiindcă iarna nu-i ca vara”

Actuala echipă de la şefia judeţului a spart contractele în mai multe bucăţi, după tipul lucrărilor şi zona de acţiune. Astfel, faţă de perioada 2016-2019, în acest an vor fi două (fusese una) proceduri de achiziţie care se vor concretiza în încheierea a două acorduri-cadru: unul pentru întreţinerea curentă pe timp de vară, altul pentru întreţinerea curentă pe timp de iarnă. De asemenea, acordul de vară va fi spart în două loturi: unul pentru turnătorii de asfalt, altul pentru lucrări de întreţinere şi curăţenie la şanţuri, rigole, acostament, vegetaţie, etc.

Încă o bucăţică şi la zona de acţiune

Din acest an vor fi şase zone (în loc de cinci) prin separarea Ţării Haţegului de Hunedoara – Ţinutul Pădurenilor. Celelalte patru zone sunt: Deva, Orşăştie, Brad şi Valea Jiului. “În cel mai scurt timp, aparatul de specialitate din cadrul CJ Hunedoara va încărca în Sistemului informatic colaborativ pentru mediu performant de desfăşurare al achiziţiilor publice (SICAP) documentaţia necesară pentru procedura de achiziţie a lucrărilor de întreţinere curentă pe timp de iarnă, documentaţiile aferente lucrărilor de întreţinere pe timp de vară fiind în lucru”, informează biroul de presă al CJH

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?