ADMINISTRAȚIE Ministrul de Interne, interesat de sănătatea prefectului de Hunedoara

Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a susținut, joi, prima sa teleconferință din această funcție cu prefecții și subprefecții din teritoriu pe tema organizării alegerilor prezidențiale de duminică, 10 noiembrie.

 

 

Cum județul Hunedoara nu are subprefect, ci doar prefect, în persoana lui Fabius Kiszely, ministrul s-a interesat de această situație.

Dialog între demnitari

Între cei doi s-a înfiripat un dialog mai atipic, ministrul, originar din Caraș Severin, interesându-se de starea de sănătate a prefectului, iar acesta a dat asigurări că își va exercita atribuțiunile de serviciu în perioada alegerilor, iar discuția v-o prezentăm în cele ce urmează.

Marcel Vela: Nu aveți subprefect de multă vreme?

Fabius Kiszely: De când nu are nici Carașul. De două luni.

M.V. : Da. Deci sunteți dumneavoastră sigur pe baricade și vă descurcați…

  1. K. : Am mai făcut încă trei rânduri de alegeri singur, așa că n-am o problemă.

M.V. : Bine, bine. Eventual să vă vaccinați împotriva gripei. Există vaccin antigripal, care se ia preventiv. Să nu avem surprize până duminică, domnu’ prefect, că suntem vecini acolo și ne bazăm pe dumneavoastră.

  1. K. : Domnule ministru, cred că urările colegilor îmi vor fi de folos ca să-mi întăresc sănătatea. Vă mulţumesc mult.

M.V. : Doamne ajută!

Dialogul s-a purtat în contextul în care, în Arad, primii doi oameni din Prefectură sunt în concediu medical, pe motiv de viroze, iar pentru buna desfășurare a procesului electoral, fiind nevoie de semnături din partea unuia dintre aceștia, va fi numit un subprefect interimar. Revenind la județul Hunedoara, trebuie spus că este de așteptat ca, în zile următoare, PNL să propună persoane noi în fruntea Prefecturii, care să îl înlocuiască pe Kiszely, susținut de PSD, numele vehiculate fiind, ca prefect, Vasilică Potecă, administratorul public al municipiului Deva, iar ca subprefect consilierul județean Vetuța Stănescu.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație