ADMINISTRAȚIE Ministrul de Interne, interesat de sănătatea prefectului de Hunedoara

Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a susținut, joi, prima sa teleconferință din această funcție cu prefecții și subprefecții din teritoriu pe tema organizării alegerilor prezidențiale de duminică, 10 noiembrie.

 

 

Cum județul Hunedoara nu are subprefect, ci doar prefect, în persoana lui Fabius Kiszely, ministrul s-a interesat de această situație.

Dialog între demnitari

Între cei doi s-a înfiripat un dialog mai atipic, ministrul, originar din Caraș Severin, interesându-se de starea de sănătate a prefectului, iar acesta a dat asigurări că își va exercita atribuțiunile de serviciu în perioada alegerilor, iar discuția v-o prezentăm în cele ce urmează.

Marcel Vela: Nu aveți subprefect de multă vreme?

Fabius Kiszely: De când nu are nici Carașul. De două luni.

M.V. : Da. Deci sunteți dumneavoastră sigur pe baricade și vă descurcați…

  1. K. : Am mai făcut încă trei rânduri de alegeri singur, așa că n-am o problemă.

M.V. : Bine, bine. Eventual să vă vaccinați împotriva gripei. Există vaccin antigripal, care se ia preventiv. Să nu avem surprize până duminică, domnu’ prefect, că suntem vecini acolo și ne bazăm pe dumneavoastră.

  1. K. : Domnule ministru, cred că urările colegilor îmi vor fi de folos ca să-mi întăresc sănătatea. Vă mulţumesc mult.

M.V. : Doamne ajută!

Dialogul s-a purtat în contextul în care, în Arad, primii doi oameni din Prefectură sunt în concediu medical, pe motiv de viroze, iar pentru buna desfășurare a procesului electoral, fiind nevoie de semnături din partea unuia dintre aceștia, va fi numit un subprefect interimar. Revenind la județul Hunedoara, trebuie spus că este de așteptat ca, în zile următoare, PNL să propună persoane noi în fruntea Prefecturii, care să îl înlocuiască pe Kiszely, susținut de PSD, numele vehiculate fiind, ca prefect, Vasilică Potecă, administratorul public al municipiului Deva, iar ca subprefect consilierul județean Vetuța Stănescu.

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “ADMINISTRAȚIE Ministrul de Interne, interesat de sănătatea prefectului de Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei