Ploi torenţiale pe Valea Jiului

A plouat torenţial în Valea Jiului, iar în Aninoasa grindina a făcut prăpăd. În numai o jumătate de oră, cantitatea de precipitaţii a depăşit 60 de litri pe metrul pătrat.

imagesMeteorologii au instituit cod portocaliu de ploi torenţiale pentru joi după-amiaza pentru zona Petroşani – Vulcan, în intervalul 16.30 – 17.30, iar precipitaţiile şi-au făcut simţită din plin  prezenţa. În zona Iscroni autoturismele au fost nevoite să tragă pe dreapta in cauza plii torenţiale însoţită de grindină, iar la Aninoasa « gheaţa » putea fi strânsă cu lopata de pe jos după ce ploaia s-a oprit. Prefectul de Hunedoara, Sorin Vasilescu, a precizat că s-au înregistrat 68 litri/ mpîn zona Saşa – Petroşani, în timp ce în zona Strâmbuţa au căzut 62 de litri/mp. Pompierii dinN petroşani au ieşit imediat în stradă cu autospecialele din dotare în zonele de risc, pentru a desfunda canalele aşa încât să nu se producă inundaţii. Din fericire, potenţialele pagube au fost limitate şi doar în Saşa o autospecială de la pompieri a fost solicitată să scoată apa care a pătruns într-o gosdpodarie.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru