Pleci des în vacanță sau în călătorii de afaceri? Nu uita de asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate!

361

Dacă organizezi o călătorie de afaceri sau tocmai planifici o vacanță relaxantă, atunci este important să optezi si pentru o asigurare care te va proteja în cele mai dificile și stresante momente. Află mai jos care sunt cele mai importante criterii pe care o asigurare medicală pentru călătorii în străinătate trebuie să le îndeplinească, astfel încât să te simți în siguranță ori de câte ori vrei să pleci în afara țării!

Asigurare medicală pentru un sejur liniștit: cele mai importante beneficii

  • Ești protejat atunci când practici un sport

Sportul reprezintă o activitate importantă pentru mulți oameni, deoarece protejează sănătatea și aduce multe beneficii organismului. Astfel, dacă și tu obișnuiești să practici un sport în timpul tău liber, poate fi dificil să revii la un stil sedentar atunci când pleci din țară pentru o perioadă.

Ei bine, dacă sportul este o parte importantă din viața ta, atunci îl poți practica și în străinătate, deoarece o asigurare medicală te protejează atât în privința sporturilor recreaționale: jogging, înot, golf, drumeții montane, pescuit, cât și în privința unor sporturi de agrement cu grad mediu de risc: călătorie cu balonul cald, fotbal, echitație, tenis, snorkelling, volei. Astfel, dacă ai suficient timp după o conferință importantă sau vrei să încerci o activitate pe care o poți realiza doar o singură dată în viață, atunci poți practica acel sport știind că asigurarea medicală te protejează chiar dacă vor avea loc evenimente neașteptate.

  • Beneficiezi oricând de o procedură simplă și la îndemână

Atunci când organizezi o călătorie, știi că trebuie să obții, din timp, toate documentele de care ai nevoie pentru un sejur lipsit de peripeții. Ești atent la pașaport, la biletele de călătorie, la rezervarea de la hotel, însă, dacă pleci de mai multe ori în timpul unui an, întregul proces poate deveni unul complex și obositor.

Din fericire, poți scăpa de grija poliței de asigurare, fiindcă nu mai trebuie să o reînnoiești ori de câte ori pleci din țară. De exemplu, cu asigurarea medicală MyTRAVELS de la Gothaer, beneficiezi de o acoperire pentru un număr nelimitat de călătorii, pe parcursul unui an, la un preț mai avantajos. În plus, nu trebuie să obții confirmare înaintea plecărilor, așa că ai la dispoziție mai mult timp pentru a realiza celelalte demersuri necesare pentru o călătorie în străinătate. O asigurare care presupune o procedură atât de rapidă și de simplă vine în ajutorul tău chiar înainte să ieși țară!

  • Obții sprijin în cazul unei îmbolnăviri sau a unui eveniment neprevăzut

O călătorie reprezintă momentul ideal pentru a crea amintiri deosebite, însă, din nefericire, pot exista și situații în care te îmbolnăvești și ai nevoie de intervenții urgente. Dacă ai optat pentru o asigurare medicală pentru călătorii, atunci știi că vei primi sprijinul financiar necesar pentru a trece cu bine peste momentele de cumpănă, iar tu te poți concentra în totalitate pe recuperarea sănătății tale.

De asemenea, într-o călătorie pot apărea și alte evenimente neprevăzute, cum ar fi greve, revolte, acte de terorism și tulburări civile, așa că asigurarea îți oferă ajutor dacă ai nevoie de un transport medical de urgență și acoperă cheltuielile de repatriere medicală. Astfel, ori de câte ori pleci în străinătate, știi că te poți baza pe asigurarea medicală pentru a-ți recăpăta cât mai repede sănătatea, fără stres financiar.

În concluzie, chiar dacă ești turist sau om de afaceri, asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate te va proteja în momentele imprevizibile și vei călători mai relaxat, știind că beneficiezi de tot sprijinul necesar in cazul in care te imbolnavesti sau intampini probleme mai grave!

 

Sursă foto: Shutterstock.com

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.