Pistă de atletism nouă la Stadionul municipal din Deva

Primăria municipiului Deva a scos la licitație publică lucrările de modernizare a pistei de atletism din incinta Stadionului „Cetate”. Investiția se ridică la 5,6 milioane de lei.

„În prezent există la Stadionul municipal o pistă de atletism amenajată cu 6 culoare de alergare și cu două piste de 100 de metri garduri dispuse de o parte și de alta a terenului de fotbal pe latura lungă. Pista de atletism existentă este realizată din zgură granulată și încadrată cu borduri din beton de ciment. Stratul de zgură ce reprezintă infrastructura și suprastructura complexului pietonal este de 15 cm. Prin nerealizarea la timp a reparațiilor s-au produs degradări majore. Apele pluviale băltesc pe suprafața pistei, deoarece nu este drenată sau dirijată. Pista de atletism din zgură nu se mai folosește și nu reprezintă siguranță compețională”, se arată în studiul de fezabilitate necesar investiției.
Noua pistă de atletism care înconjoară terenul de fotbal va avea 15.700 de metri pătrați, o lungime de minimum 400 de metri și opt culoare. Structura de zgură va fi înlocuită cu una de cauciuc prefabricat sau cauciuc turnat, va fi amenajat un sistem de drenaj și vor fi realizate sectoare de specialitate pentru atletism, aruncarea cercului, ciocanului, suliței, sărituri etc.

Primăria Deva a scos la licitație publică și lucrările de amenajare a unui teren de sport din incinta stadionului municipal, investiție estimată la 1,8 milioane de lei.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Pistă de atletism nouă la Stadionul municipal din Deva

  1. Marius

    la 15.700 mp, pe o lungime de 400 m, rezulta o latime de aproape 40 m… ceva “da cu virgula”…

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”