Pistă de atletism nouă la Stadionul municipal din Deva

Primăria municipiului Deva a scos la licitație publică lucrările de modernizare a pistei de atletism din incinta Stadionului „Cetate”. Investiția se ridică la 5,6 milioane de lei.

„În prezent există la Stadionul municipal o pistă de atletism amenajată cu 6 culoare de alergare și cu două piste de 100 de metri garduri dispuse de o parte și de alta a terenului de fotbal pe latura lungă. Pista de atletism existentă este realizată din zgură granulată și încadrată cu borduri din beton de ciment. Stratul de zgură ce reprezintă infrastructura și suprastructura complexului pietonal este de 15 cm. Prin nerealizarea la timp a reparațiilor s-au produs degradări majore. Apele pluviale băltesc pe suprafața pistei, deoarece nu este drenată sau dirijată. Pista de atletism din zgură nu se mai folosește și nu reprezintă siguranță compețională”, se arată în studiul de fezabilitate necesar investiției.
Noua pistă de atletism care înconjoară terenul de fotbal va avea 15.700 de metri pătrați, o lungime de minimum 400 de metri și opt culoare. Structura de zgură va fi înlocuită cu una de cauciuc prefabricat sau cauciuc turnat, va fi amenajat un sistem de drenaj și vor fi realizate sectoare de specialitate pentru atletism, aruncarea cercului, ciocanului, suliței, sărituri etc.

Primăria Deva a scos la licitație publică și lucrările de amenajare a unui teren de sport din incinta stadionului municipal, investiție estimată la 1,8 milioane de lei.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Pistă de atletism nouă la Stadionul municipal din Deva

  1. Marius

    la 15.700 mp, pe o lungime de 400 m, rezulta o latime de aproape 40 m… ceva “da cu virgula”…

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)