Pistă de atletism nouă la Stadionul municipal din Deva

Primăria municipiului Deva a scos la licitație publică lucrările de modernizare a pistei de atletism din incinta Stadionului „Cetate”. Investiția se ridică la 5,6 milioane de lei.

„În prezent există la Stadionul municipal o pistă de atletism amenajată cu 6 culoare de alergare și cu două piste de 100 de metri garduri dispuse de o parte și de alta a terenului de fotbal pe latura lungă. Pista de atletism existentă este realizată din zgură granulată și încadrată cu borduri din beton de ciment. Stratul de zgură ce reprezintă infrastructura și suprastructura complexului pietonal este de 15 cm. Prin nerealizarea la timp a reparațiilor s-au produs degradări majore. Apele pluviale băltesc pe suprafața pistei, deoarece nu este drenată sau dirijată. Pista de atletism din zgură nu se mai folosește și nu reprezintă siguranță compețională”, se arată în studiul de fezabilitate necesar investiției.
Noua pistă de atletism care înconjoară terenul de fotbal va avea 15.700 de metri pătrați, o lungime de minimum 400 de metri și opt culoare. Structura de zgură va fi înlocuită cu una de cauciuc prefabricat sau cauciuc turnat, va fi amenajat un sistem de drenaj și vor fi realizate sectoare de specialitate pentru atletism, aruncarea cercului, ciocanului, suliței, sărituri etc.

Primăria Deva a scos la licitație publică și lucrările de amenajare a unui teren de sport din incinta stadionului municipal, investiție estimată la 1,8 milioane de lei.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Pistă de atletism nouă la Stadionul municipal din Deva

  1. Marius

    la 15.700 mp, pe o lungime de 400 m, rezulta o latime de aproape 40 m… ceva “da cu virgula”…

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată         ÎN SPATELE VITRINEI         Ultima zi de plată a impozitelor locale, cu bonificație         Un șofer băut a distrus două mașini         Experiment eșuat sau accident extrem de stupid. Ce le-a spus jandarmilor tânărul găsit după trei zile, legat de un copac, în Parâng         Complexul turistic Cheile Buții a ars într-un incendiu         Modernizarea Casei de Cultură din Orăștie – o poveste fără sfârșit