Piața Bejan din Deva se închide pentru reamenajare

Începând de duminică, 10 iunie 2018, Piața Bejan, situată pe str. Mihai Eminescu din Deva va fi închisă pentru reamenajare.

 

Spațiul de 5275 de metri pătrați va fi împărțit în așa fel încât o parte să aibă ca și până acum utilitatea de piață destinată vânzării obiectelor personale ale persoanelor fizice (talcioc) cât și a produselor noi, iar cealaltă parte va fi destinată depozitării mașinilor care vor fi ridicate pentru că ocupă abuziv domeniul public sau privat al municipiului Deva. Ambele spații vor fi amenajate corespunzător de către administrația publică locală.

 

În spațiul destinat Pieței vor fi suplimentate mesele, iar cele existente acolo vor fi recondiționate, toaletele ecologice vor fi de asemenea igienizate ca și întreg spațiul. Municipalitatea dorește să asigure condiții cât mai bune pentru un comerț civilizat.

 

La finalizarea lucrărilor de reamenajare, comercianții și cetățenii orașului vor fi informați cu privire la data de redeschidere oficială a Pieței, situată lângă Parcul Bejan. Aceasta va funcționa ca și până acum, în zilele de duminică, între orele 7:00-14:00, cu același tarif de 2 lei/mp/zi.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători