Piața Bejan din Deva se închide pentru reamenajare

Începând de duminică, 10 iunie 2018, Piața Bejan, situată pe str. Mihai Eminescu din Deva va fi închisă pentru reamenajare.

 

Spațiul de 5275 de metri pătrați va fi împărțit în așa fel încât o parte să aibă ca și până acum utilitatea de piață destinată vânzării obiectelor personale ale persoanelor fizice (talcioc) cât și a produselor noi, iar cealaltă parte va fi destinată depozitării mașinilor care vor fi ridicate pentru că ocupă abuziv domeniul public sau privat al municipiului Deva. Ambele spații vor fi amenajate corespunzător de către administrația publică locală.

 

În spațiul destinat Pieței vor fi suplimentate mesele, iar cele existente acolo vor fi recondiționate, toaletele ecologice vor fi de asemenea igienizate ca și întreg spațiul. Municipalitatea dorește să asigure condiții cât mai bune pentru un comerț civilizat.

 

La finalizarea lucrărilor de reamenajare, comercianții și cetățenii orașului vor fi informați cu privire la data de redeschidere oficială a Pieței, situată lângă Parcul Bejan. Aceasta va funcționa ca și până acum, în zilele de duminică, între orele 7:00-14:00, cu același tarif de 2 lei/mp/zi.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alun, satul unic în lume cu drum, case şi biserică de marmură (VIDEO)         Autostrada Lugoj – Deva, Lotul 4. ce spun constructorii despre Dealul Liliecilor (VIDEO)         Angajații Zipper au participat la reîmpădurirea unor zone de la Cheia și Dezmir         Deva – destinație turistică din 1936         Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan