PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii

Doar după încălzirea vremii reprezentanții Administrației Piețelor din Petroșani se pot gândi la reparația copertinei de la Hala Pieței centrale Petroșani, ruptă sub greutatea zăpezii la jumătatea lunii decembrie a anului trecut.

Serviciul Public Administrația Piețelor Petroșani este pe autofinanțare, asta chiar dacă aparține de municipalitate, așa că trebuie să își asigure fondurile necesare pentru înlocuirea copertinei distruse sub greutatea zăpezii. În plus, nici timpul nu este favorabil efectuării unor lucrări de înlocuire a acesteia, astfel că cel mai probabil în vară va fi refăcută.

Deocamdată, însă, a fost înlăturat ”pericolul alb” de pe acoperișul halei.

”A fost curățată zăpada de pe acoperiș, am adus și alpiniști utilitari. Nu mai este niciun pericol. În ceea ce privește refacerea copertinei, probabil în vară vom realiza această lucrare”, a declarat Sorin Crețu, șeful  Serviciului Public Administrația Piețelor Petroșani.

Reamintim că, la mijlocul lunii decembrie, ninsorile puternice au creat probleme și au dus la distrugerea unei copertine, care a cedat sub stratul gros de zăpadă depus.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și asta pentru că s-au luat măsuri din timp, când a fost sesizat pericolul, iar zona a fost îngrădită și accesul limitat.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara