PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii

Doar după încălzirea vremii reprezentanții Administrației Piețelor din Petroșani se pot gândi la reparația copertinei de la Hala Pieței centrale Petroșani, ruptă sub greutatea zăpezii la jumătatea lunii decembrie a anului trecut.

Serviciul Public Administrația Piețelor Petroșani este pe autofinanțare, asta chiar dacă aparține de municipalitate, așa că trebuie să își asigure fondurile necesare pentru înlocuirea copertinei distruse sub greutatea zăpezii. În plus, nici timpul nu este favorabil efectuării unor lucrări de înlocuire a acesteia, astfel că cel mai probabil în vară va fi refăcută.

Deocamdată, însă, a fost înlăturat ”pericolul alb” de pe acoperișul halei.

”A fost curățată zăpada de pe acoperiș, am adus și alpiniști utilitari. Nu mai este niciun pericol. În ceea ce privește refacerea copertinei, probabil în vară vom realiza această lucrare”, a declarat Sorin Crețu, șeful  Serviciului Public Administrația Piețelor Petroșani.

Reamintim că, la mijlocul lunii decembrie, ninsorile puternice au creat probleme și au dus la distrugerea unei copertine, care a cedat sub stratul gros de zăpadă depus.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și asta pentru că s-au luat măsuri din timp, când a fost sesizat pericolul, iar zona a fost îngrădită și accesul limitat.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum se regenerează pădurile din Godeanu         Tragedie pe șosea în apropiere de Orăștie         Magistrala feroviară 200 jefuită de hoți         Micia – arc peste timp         Administratorul unui depozit de haine second-hand a fost amendat cu 200.000 de lei         Hunedoara. Încep înscrierile la Atelierul lui Moș Crăciun         Lansare de carte la Galeria de Arte din municipiul Hunedoara: Mihai Petre, „Birtul parcului”         ALEGERI PREZIDENȚIALE. Câți hunedoreni sunt așteptați la urne și unde pot vota         Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației