PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii

Doar după încălzirea vremii reprezentanții Administrației Piețelor din Petroșani se pot gândi la reparația copertinei de la Hala Pieței centrale Petroșani, ruptă sub greutatea zăpezii la jumătatea lunii decembrie a anului trecut.

Serviciul Public Administrația Piețelor Petroșani este pe autofinanțare, asta chiar dacă aparține de municipalitate, așa că trebuie să își asigure fondurile necesare pentru înlocuirea copertinei distruse sub greutatea zăpezii. În plus, nici timpul nu este favorabil efectuării unor lucrări de înlocuire a acesteia, astfel că cel mai probabil în vară va fi refăcută.

Deocamdată, însă, a fost înlăturat ”pericolul alb” de pe acoperișul halei.

”A fost curățată zăpada de pe acoperiș, am adus și alpiniști utilitari. Nu mai este niciun pericol. În ceea ce privește refacerea copertinei, probabil în vară vom realiza această lucrare”, a declarat Sorin Crețu, șeful  Serviciului Public Administrația Piețelor Petroșani.

Reamintim că, la mijlocul lunii decembrie, ninsorile puternice au creat probleme și au dus la distrugerea unei copertine, care a cedat sub stratul gros de zăpadă depus.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și asta pentru că s-au luat măsuri din timp, când a fost sesizat pericolul, iar zona a fost îngrădită și accesul limitat.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic         Bărbat condamnat în dosarul morții unui copil de șase ani, din Hunedoara         Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții         Adolescentă răpită din Cartierul Muzicanților – Geoagiu         Carte veche din 1863, restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva