Petrecere oprită de polițiști în Hațeg

Duminică seara, polițiștii din Hațeg s-au sesizat din oficiu și au oprit o petrecere la care participau aproape 50 de invitați, organizată în casa unei familii din oraș.

„În cel mai scurt timp, a fost constituit un dispozitiv de ordine și siguranță publică format din polițiști din cadrul Ooliției Orașului Hațeg, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara și ai Gruparii Mobile de Jandarmi din cadrul Inspectoratuluid e Jandarmi Județean Hunedoara, care s-au deplasat la fața locului și au pătruns în locuință, stopând evenimentul și legitimând participanții. În urma intervenției, s-a stabilit că patru persoane (cu vârste de 8, 15, 30 și 35 de ani) aflate în carantină, participau la evenimentul respectiv organizat în cinstea revenirii acestora din Marea Britanie”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Totodată, participanții au fost identificați și urmează a fi sancționați contravențional, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului