Petarde confiscate de polițiști

Articole pirotehnice din clase interzise la comercializare către publicul larg, confiscate de către poliţiştii structurii de profil din cadrul I.P.J. Hunedoara, în urma unei acţiuni.

 

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, din cadrul I.P.J. Hunedoara, au efectuat activităţi de verificare a legalității desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice de către persoanele fizice și juridice, pe raza municipiului Brad.

În urma controalelor, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de  57 de ani oferea spre vânzare, la punctul de lucru al societăţii pe care o administra, situat în municipiul  Brad, 55 de baterii  de artificii (articole pirotehnice din categoria F2 şi F3 – în valoare de circa 5.000 de lei), care nu sunt  permise la comercializare către publicul larg.

Artificiile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză poliţiştii întocmitnd dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

O faptă asemănătoare a fost constatată de poliţişti la data de 09.12.a.c., pe raza municipiului Deva.

La acea dată, în urma controalelor efectuate, poliţiştii au identificat o femeie în vârstă de 38 de ani, din   Deva, care comercializa  425 de baterii de artificii  din categoria  F 2 și F3 şi 137 de baterii de artificii din categoria T1, fără a respecta prevederile legale în acest domeniu.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Petarde confiscate de polițiști

  1. Azi petarde maine bombe

    Duminica 15 decembrie se arunca cu petarde pe strazi, langa blocuri, ferestrele vibreaza. Oare de ce ? Petardele sunt interzise ??? Primarul a promis ca rezolva aceasta stare anormala, dar de o saptamana nici o schimbare. Puteti opri cativa adolescenti nesimtiti care se distreaza devenind surzi, altfel cum veti puteti opri unul cu o bomba reala ?!? Bombele sunt interzise !!! Oare de ce ?

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)