Petarde confiscate de polițiști

Articole pirotehnice din clase interzise la comercializare către publicul larg, confiscate de către poliţiştii structurii de profil din cadrul I.P.J. Hunedoara, în urma unei acţiuni.

 

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, din cadrul I.P.J. Hunedoara, au efectuat activităţi de verificare a legalității desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice de către persoanele fizice și juridice, pe raza municipiului Brad.

În urma controalelor, poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de  57 de ani oferea spre vânzare, la punctul de lucru al societăţii pe care o administra, situat în municipiul  Brad, 55 de baterii  de artificii (articole pirotehnice din categoria F2 şi F3 – în valoare de circa 5.000 de lei), care nu sunt  permise la comercializare către publicul larg.

Artificiile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză poliţiştii întocmitnd dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

O faptă asemănătoare a fost constatată de poliţişti la data de 09.12.a.c., pe raza municipiului Deva.

La acea dată, în urma controalelor efectuate, poliţiştii au identificat o femeie în vârstă de 38 de ani, din   Deva, care comercializa  425 de baterii de artificii  din categoria  F 2 și F3 şi 137 de baterii de artificii din categoria T1, fără a respecta prevederile legale în acest domeniu.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Petarde confiscate de polițiști

  1. Azi petarde maine bombe

    Duminica 15 decembrie se arunca cu petarde pe strazi, langa blocuri, ferestrele vibreaza. Oare de ce ? Petardele sunt interzise ??? Primarul a promis ca rezolva aceasta stare anormala, dar de o saptamana nici o schimbare. Puteti opri cativa adolescenti nesimtiti care se distreaza devenind surzi, altfel cum veti puteti opri unul cu o bomba reala ?!? Bombele sunt interzise !!! Oare de ce ?

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”