Peste 3.100 de hunedoreni, infectați cu Sars-CoV-2

885

Peste 3.100 de oameni au fost diagnosticați cu virusul Sars-CoV-2 în ultimele două săptămâni, în județul Hunedoara, arată Direcția de Sănătate Publică Hunedoara, în informarea transmisă luni, 25 octombrie.

Cele mai multe infectări au fost înregistrate în Deva (623 de cazuri), Hunedoara (619 cazuri) și Petroșani (248 de cazuri). În județ, incidența infectărilor în ultimele 14 zile a ajuns la 7,11 cazuri la mia de locuitori. În ultimele 14 zile, peste 90 de hunedoreni, care aveau Covid 19, mulți dintre ei și alte boli, au decedat.

Incidența îmbolnăvirilor raportată de DSP Hunedoara a scăzut ușor, față de ziua precedentă. A crescut, în schimb, numărul hunedorenilor care s-au vaccinat împotriva Covid 19. În weekend, peste 7.000 de oameni au apelat la centrele de vaccinare din județul Hunedoara. De asemenea, autoritățile au reluat „caravana vaccinării” în satele din județul Hunedoara, primele localități vizate fiind Vața de Jos și Peștișul Mic.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Peste 3.100 de hunedoreni, infectați cu Sars-CoV-2

  1. C

    Peste 3000 de hunedoreni in care perioada, s-au infectat? De ce nu scrieți stirea complet, de ce propagați frica și panica?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *