Peste 20 de familii, somate să evacueze un cămin social din Deva

2448

Zeci de poliţişti și poliţişti locali au participat, vineri, la o acţiune de verificare la Căminul social (fost minier) de pe Aleea Moţilor (Blocul nr. 1), cu scopul de a identifica persoanele care locuiesc fără forme legale în imobilul aflat în administrarea Direcţiei de Asistenţă Socială Deva. Acţiunea a fost organizată de Poliţia Municipiului Deva, la solicitarea Direcţiei de Asistenţă Socială Deva.

„Au fost verificate toate cele 124 de camere din căminul social. Au fost legitimate peste 80 de persoane care se aflau în imobil la momentul acţiunii, fiind identificate 24 de familii şi persoane singure, inclusiv copii minori, care locuiesc în cămin fără forme legale sau au intrat abuziv în camerele rămase libere. Din totalul persoanelor legitimate, trei familii nu au domiciliul sau reşedinţa pe teritoriul municipiului Deva”, a informat Primăria Deva.

Direcţia de Asistenţă Socială Deva le-a pus în vedere persoanelor care nu au putut dovedi că locuiesc legal în cămin să elibereze camerele, inclusiv de bunurile personale, până în data de 10 iunie 2021. În caz contrar, acestea vor fi acţionate în instanţă, administraţia locală solicitând evacuarea din imobil, cu obligaţii de plată pentru ocuparea abuzivă a camerelor.

Foto: Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.