Peste 20 de candidaţi au concurat pe posturile de grefier arhivar

tribunalTribunalul Hunedoara a organizat luni concursurile pentru orcuparea unor posturi de grefier arhivar la două dintre instanţele hunedorene. Pentru un post de grefier arhivar la Judecătoria Deva, chiar şi pe o perioadă determinată, până la întoarcerea din concediul de maternitate a titularei postului, au concurat 25 de oameni.

Concurenţă mare a fost şi pentru postul de grefier arhivar la Judecătoria Haţeg, instanţă aflată într-o situaţie incertă până recent, când Executivul a hotărât că nu se impune desfiinţarea ei. 16 candidaţi s-au înscris în concurs. Examenele au avut loc pe parcursul întregii zile, iar rezultatele vor fi afişate în perioada următoare. Salariul lunar al unui grefier porneşte de la valoarea de aproximativ 1.000 de lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara