Peste 2.200 de hunedoreni au Covid 19

655

Incidența infectărilor cu Covid 19, în județul Hunedoara, a ajuns la 5,06 cazuri la mia de locuitori, potrivit informării publicate duminică de Direcția de Sănătate Publică Hunedoara. Sunt peste 2.200 de persoane infectate în județ.

Deva și Hunedoara sunt cele mai afectate localități în ce privește răspândirea infecțiilor. În Deva, 541 de persoane au fost diagnosticate cu Covid 19 în ultimele două săptămâni, rata infectărilor fiind de 7,93 cazuri la mia de locuitori. În Hunedoara, 500 de oameni sunt infectați cu Covid 19 (7,11 cazuri la mie).

Aproape jumătate din comunele și orașele hunedorene sunt în Scenariul roșu, având peste 3 infecări la mia de locuitori. Acestea sunt: Zam, Teliucu Inferior, Ilia, Blăjeni, Lelese, Brănișca, Deva, Peștișu Mic, Hunedoara, Hațeg, Vălișoara, Vețel, Buceș, Lupeni, Petroșani, Vorța, Turdaș, Baru, Orăștie, Cârjiți, Aninoasa, Ghelari, Brad; baia de Criș, Bulzeștii de Sus, Dobra, Lăpugiu de Jos, Certeju de Sus, General Berthelot, Vulcan, Sântamaria Orlea, Petrila, Băița.

În perioada 28 septembrie – 8 octombrie, peste 10.000 de oameni din județul Hunedoara au fost vaccinați. Dintre aceștia, peste 2.000 au venit la centrul Drive – Thru din Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *