Peste 170 de tablete cu ciocolată retrase de la Lidl Petroşani

Aproape 200 de tablete de ciocolată cu nucă de cocos au fost retrase de la magazinul Lidl din Petroşani, ca urmare a alertei privind posibila contaminare cu salmonella. Clienţii care au cumpărat această ciocolată sunt aşteptaţi să returneze produsul şi vor primi banii înapoi.

lidlInspectorii sanitar – veterinari din Petroşani au retras de pe rafturile magazinului Lild din Petroşani 177 de bucăţi de ciocolată cu nucă de cocos suspectată a fi contaminată cu salmonella. În toată ţara, lanţul d magazine Lidl a retras un lot de tablete de ciocolată cu nucă de cocos, după ce, în urma unei analize de autocontrol făcute de magazin, una din probele prelevate din acest lot a ieşit pozitivă pentru salmonella, fără a exista însă reclamaţii de la cumpărători Clienţii sunt anunţaţi că pot returna tableta cu fulgi de cocos asupra căreia există suspiciuni de infestare cu salmonella chiar fără a face dovada bonului de casă şi vor primi contravaloarea produsului. “Lidl a decis să retragă în mod preventiv produsul. Până în momentul de faţă nu s-au înregistrat reclamaţii referitoare la acest produs. Niciun alt produs comercializat de Lidl nu este afectat de această rechemare”, au arătat reprezentanţii lanţului de magazine.  Suspiciunea de contaminare cu salmonella a produsului a apărut după ce, în cadrul analizelor de autocontrol efectuate de magazin, au fost analizate două probe, la un laborator din Germania, dintre care una a ieşit pozitivă pentru această bacterie. Drept urmare, Lidl a retras toate produsele din acel lot şi a făcut şi rechemarea în rândul populaţiei. Salmonella este una din cele mai răspândite bacterii alimentare, are peste 2.500 de serotipuri, dintre care doar două sunt patogene pentru om.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Peste 170 de tablete cu ciocolată retrase de la Lidl Petroşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat condamnat în dosarul morții unui copil de șase ani, din Hunedoara         Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții         Adolescentă răpită din Cartierul Muzicanților – Geoagiu         Carte veche din 1863, restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Controale ITM Hunedoara în perioada 27 iulie – 2 august 2020         Proiectul tehnic al construcției unui traseu pentru bicicliști în Deva, scos la licitație publică         Un turist și-a dat ultima suflare pe munte, în Masivul Parâng         Mircea Moloț: „Am îndrăgit mereu Țara Hațegului”         Profesori condamnați pentru purtare abuzivă față de elevi         Șase turiști rătăciți în Masivul Retezat         Accident la intrare în Hațeg. Manevra inconștientă a unui tânăr         INTERVIU. Cristian Coroiescu, candidat ALDE la Primăria Călan: În acest moment legat de Călan ne lovim de expresia “nu avem”         Cioban rănit de un urs, în Retezatul Mic         Motociclist fără permis mort într-un accident. Avea doar 21 de ani         Tânăr prins băut la volan pe un bulevard din Deva         Angajat al CJ Hunedoara, diagnosticat cu Covid 19. Ce măsuri au fost luate în instituție         Povestea celei mai bogate mine de fier, exploatarea de la Ghelari         Un nou restaurat se deschide la Orăștie – „Curtea leilor”         Se lucrează pe Autostrada A1, în zona Orăștie         Șoseaua Deva – Lugoj, în lucru. Se montează parapete de beton în zona Coșava – Coșevița