Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC

O profesoară de la Şcoala Gimnazială I. G. Duca, din municipiul Petroşani,a fost internată în secţia de pneumoftiziologie a Spitalului de Urgenţă Petroşani, după ce a fost diagnosticată cu TBC. În urma acestui fapt, în ultimele zile, susţin reprezentanţii unităţii şcolare, peste 150 de copii dar şi cadrele didactice au fost examinate medical.

„Au fost luate toate măsurile impuse de direcţia de sănătate publică Petroşani în sensul că s-a făcut dezinsecţie în toate sălile de clasă în perioada vacanţei de iarnă a elevilor Toţi elevii care au fost în contact cu doamna profesor au fost supuşi unui test anti TBC, iar pentru cadrele didactice se impune să se facă radiologie”, a declarat Ştefan Demeter, directorul Şcolii Gimnaziale din Petroşani, potrivit publicaţiei online Gazeta de dimineaţă. Rezultatele testelor făcute elevilor vor fi cunoscute săptămâna viitoare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație