Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea în stațiunile Hunedoarei

100

Peste 100 jandarmi montani vor acţiona în weekend, în staţiunile montane și pe traseele turistice din judeţul Hunedoara, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara.

 

În perioada 21-24 ianuarie 2017, peste 100 de jandarmi montani sunt pregătiţi să acorde sprijin celor aflaţi în dificultate şi să intervină atunci când situaţia o va impune, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara.

Jandarmii montani recomandă turiştilor să se echipeze corespunzător şi să nu tulbure ordinea publică.  De asemenea, ei le  recomandă turiştilor să utilizeze pârtiile de schi doar în scopul pentru care acestea au fost amenajate şi să nu aventureze pe pârtii neamenjate sau în afara domeniului schiabil.

Jandarmii montani reamintesc turiştilor că este interzis să pătrundă pe pârtiile de schi cu automobile sau orice alt tip de vehicul (snowmobil). De asemenea, este interzis să coboare pe pârtiile de schi utilizând sănii, dispozitive improvizate sau alte materiale. Aceste fapte constituie contravenţii şi atrag răspunderea persoanelor vinovate de săvârşirea lor, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.