Peste 1.500 de hunedoreni trimiși în izolare și carantină din cauza coronavirusului

135

Prefecturile nu mai pot comunica numărul de teste Covid 19 efectuate, numărul de persoane depistate pozitiv și starea de sănătate a pacienților. Astfel, și în județul Hunedoara, autoritățile au decis să ascundă numărul persoanelor, infectate cu coronavirus, dar și al celor vindecate. Prefectura Hunedoara a anunțat doar că în județul Hunedoara se află în carantină instituționalizată 66 persoane, iar în izolare la domiciliu 1.491 persoane.

De asemenea, reprezentanții instituției au anunțat că polițiștii acționează în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență, prin verificarea persoanelor care trebuie să respecte măsura izolării la domiciliu și însoțirea autovehiculelor care tranzitează județul Hunedoara cu persoane care revin din afara granițelor.

Luni au fost anunțate alte 143 de noi cazuri de îmbolnăvire pe teritoriul României. „Până astăzi, 23 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași). Până astăzi, 23 martie, 4 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova Iași și Suceava, au decedat”, a informat Grupul de Comunicare Strategică.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.