Peste 1.100 de pachete de țigări de contrabandă confiscate de polițiști

Peste 1.100 de pachete de ţigări de diferite mărci, ce nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare, au fost ridicate de poliţiştii, în urma unei acţiuni, ce a avut loc, la sfârşit de săptămână, în Petroşani şi Petrila. Administratorii societăţilor comerciale care comercializau țigaretele pe piaţa neagă vor fi cercetați penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

În data de 14.12.2019, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara au organizat o acţiune în cursul căreia au surprins în flagrant o femeie de 54 de ani, din Petroşani, care comercializa la un punct de lucru al unei societăţi comerciale, situat în municipiul Petroşani, 299 pachete de ţigări de diferite mărci, care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare. Pachete de ţigări, precum şi suma de bani provenită din vânzarea de astfel de ţigări, au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii au stabilit că țigaretele, provenind din spaţiul extra-comunitar, erau comercializate pe piaţa neagră, pe raza municipiului Petroşani.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au surprins în flagrant o femeie de 33 de ani, din Petrila, care comercializa în incinta unui punct de lucru din Petrila, 382 de pachete de țigări de diferite mărci, ce nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare şi o femeie în vârstă de 49 de ani, din Petrila, care comercializa 245 de pachete de ţigări care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare. Şi aceste pachete de ţigări, provenind din spaţiul extra-comunitar, au fost ridicate în vederea confiscării.

Totodată, poliţiştii au identificat o tânără în vârstă de 25 de ani, din Petrila, care comercializa pe raza oraşului Petrila 260 de pachete de ţigări ce nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare (şi în acest caz, pachete de ţigări au fost ridicate, în vederea confiscării).

În cele patru cauze, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.
IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”