Pericol pe centura Devei. Ce au surprins camerele video într-o intersecţie de pe Calea Zarandului (VIDEO)

12Conducătorul unui Jeep cu o remorcă încărcată cu fân, este acuzat că a distrus semafoarele dintr-o intersecţie aflată pe Calea Zarandului din Deva. Imaginile video înregistrate de camerele montate în zona intersecţiei arată cum şoferul maşinii care transporta fân traversează în viteză intersecţie, trecând razant pe lăngă un camion. În acelaşi timp, remorca loveşte semaforul şi îl distruge.

“Avem informaţii cu privire la identitatea şoferului. El mai are timp la dispoziţe să se prezinte la Poliţie, pentru a fi audiat. Riscă o sancţiune contravenţională”, a precizat Laura Bradu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Pericol pe centura Devei. Ce au surprins camerele video într-o intersecţie de pe Calea Zarandului (VIDEO)

  1. fabian

    Ba nebunulor din toti care aceti carnet si conduceti faca vreunu v-a dat seama sa fiti in locu lui c-a ati doborat un semafor sunteti cei mai smecheri!ala nici acum nu stie ca a atins ceva!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa