Percheziții la un hunedorean suspectat de braconaj. Ce au găsit polițiștii

Trei percheziții domiciliare au avut loc miercuri la locuințele şi proprietățile folosite de un bărbat din Hunedoara, bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi munițiilor și braconaj cinegetic.

„Poliţiştii au identificat și au ridicat o armă de vânătoare, având seria și marca șterse prin polizare, o armă de tir, o arbaletă profesională cu 10 săgeți, un arc profesional cu 15 săgeți, 52 de cartușe de vânătoare, 6 cartușe cu glonț de calibre diferite, două trofee de vânătoare, 6 capcane pentru capturarea animalelor sălbatice și alte efecte de vânătoare. Din primele cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deține permis de armă și a deținut și folosit în mod ilegal armele în scop de braconaj cinegetic”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

La acțiune au participat polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara împreună cu polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, ai Postului de Poliție Ghelari și ai Serviciul Acțiuni Speciale Hunedoara.

 

FOTO: IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului