Percheziții la o grupare de spărgători de mașini care fura piese auto

771

Polițiștii și luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale au efectuat, joi, nouă percheziții domiciliare în orașele Geoagiu și Sebeș, într-un dosar penal în care este vizată o grupare de spărgători de mașini.

„Au fost ridicate obiecte folosite la tăierea elementelor de caroserie ale autoturismelor, catalizatoare auto și alte mijlocare materiale ce urmează a fi evaluate în cadrul probatoriului. Faţă de patru dintre cei bănuiţi de comiterea faptelor, bărbaţi cu vârste cuprinse între 36 şi 48 de ani, din municipiul Sebeş şi oraşul Geoagiu, a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Cei patru sunt suspectați că, în perioada aprilie – iunie 2021, au comis mai multe furturi de catalizatoare ale unor autoturisme.
„Modul de operare consta în tăierea catalizatoarelor de la autoturisme şi sustragerea acestora, în vederea comercializării. Unele dintre autoturisme au fost avariate, fiind răsturnate pentru a facilita sustragerea respectivelor elemente. În acest caz, poliţiştii continuă activităţile investigative, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor patru şi a recuperării prejudiciului”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.