PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara

Bucătar, coafor, contabil, lucrător în comerţ sau agent de securitate sunt profesii în care se pot califica persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţul Hunedoara

 

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează, în luna martie 2020, a şase programe de formare profesională pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă.

Astfel, prin Programe de iniţiere: Contabil (cod 343402) – 240 ore, cursul se ţine în municipiul Hunedoara; Programe de calificare: Lucrător în comerţ (cod 5220.1.1) – 360 ore, locaţia de desfăşurare: Orăştie; Agent de securitate (cod 5169.1.3) – 360 ore, locaţia de desfăşurare: Deva; Bucătar (cod 5122.2.1) – 720 ore, locaţia de desfăşurare: Călan şi Petroşani; Coafor (cod 5141.2.2) – 720 ore, Locaţia de desfăşurare: Petroşani.

Informaţii suplimentare puteţi obţine de la sediile agenţiilor locale şi punctelor de lucru din localităţile menţionate mai sus sau la telefon 0755.99.99.29 și 0755.99.99.30.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici