PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara

Bucătar, coafor, contabil, lucrător în comerţ sau agent de securitate sunt profesii în care se pot califica persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţul Hunedoara

 

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează, în luna martie 2020, a şase programe de formare profesională pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă.

Astfel, prin Programe de iniţiere: Contabil (cod 343402) – 240 ore, cursul se ţine în municipiul Hunedoara; Programe de calificare: Lucrător în comerţ (cod 5220.1.1) – 360 ore, locaţia de desfăşurare: Orăştie; Agent de securitate (cod 5169.1.3) – 360 ore, locaţia de desfăşurare: Deva; Bucătar (cod 5122.2.1) – 720 ore, locaţia de desfăşurare: Călan şi Petroşani; Coafor (cod 5141.2.2) – 720 ore, Locaţia de desfăşurare: Petroşani.

Informaţii suplimentare puteţi obţine de la sediile agenţiilor locale şi punctelor de lucru din localităţile menţionate mai sus sau la telefon 0755.99.99.29 și 0755.99.99.30.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat