Medicii de la clinica Opticline Deva, la Congresul de Cataractă și Chirurgie Refractivă din SUA

Este binecunoscut deja faptul că OpticLine Deva și-a câștigat prestigiul datorită serviciilor complete de oftalmologie care se realizează cu aparatură de ultimă generație și a profesionalismului medicilor. Dovadă stă numărul mare de pacienţi care apelează cu cea mai mare încredere la specialiştii OpticLine.

Pentru că Dr. Angelescu Daniel și Laura, cei care au pus bazele clinicii de oftalmologie chirurgicală în Deva, vor să vină în sprijinul pacienților cu servicii oftalmologice performante, ei urmăresc în permanență evoluția tehnologiei medicale. În acest sens, soții Angelescu au participat, în perioada 13-17 aprilie 2018, la Congresul Anual de Cataractă și Chirurgie Refractivă din Washington, SUA, pentru a descoperi noutățile în materie de echipamente medicale și terapii oftalmologice.
„Este unul din evenimentele de importanță majoră în chirurgia oftalmologică, unde sunt prezentate cele mai noi tehnici operatorii și tehnologii, studii de caz unice și informații de ultimă oră de la specialiști de renume internațional. A fost o experiență constructivă, iar rezultatele acestei deplasări se vor vedea <în ochii> pacienților noștri”, spune Dr. Daniel Angelescu

În urmă cu doi ani, Ziarul HUNEDOREANULUI scria despre deschiderea clinicii de chirurgie oftalmologică OpticLine Deva, la parterul blocului M, de pe Bulevardul Decebal. De atunci, datorită solicitărilor, OptcLine a mai deschis patru cabinete de optică în Brad, Simeria, Hunedoara și Deva (zona Lido), urmând ca, în viitorul apropiat, să mai deschidă două cabinete în Lupeni și Orăștie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia