Medicii de la clinica Opticline Deva, la Congresul de Cataractă și Chirurgie Refractivă din SUA

Este binecunoscut deja faptul că OpticLine Deva și-a câștigat prestigiul datorită serviciilor complete de oftalmologie care se realizează cu aparatură de ultimă generație și a profesionalismului medicilor. Dovadă stă numărul mare de pacienţi care apelează cu cea mai mare încredere la specialiştii OpticLine.

Pentru că Dr. Angelescu Daniel și Laura, cei care au pus bazele clinicii de oftalmologie chirurgicală în Deva, vor să vină în sprijinul pacienților cu servicii oftalmologice performante, ei urmăresc în permanență evoluția tehnologiei medicale. În acest sens, soții Angelescu au participat, în perioada 13-17 aprilie 2018, la Congresul Anual de Cataractă și Chirurgie Refractivă din Washington, SUA, pentru a descoperi noutățile în materie de echipamente medicale și terapii oftalmologice.
„Este unul din evenimentele de importanță majoră în chirurgia oftalmologică, unde sunt prezentate cele mai noi tehnici operatorii și tehnologii, studii de caz unice și informații de ultimă oră de la specialiști de renume internațional. A fost o experiență constructivă, iar rezultatele acestei deplasări se vor vedea <în ochii> pacienților noștri”, spune Dr. Daniel Angelescu

În urmă cu doi ani, Ziarul HUNEDOREANULUI scria despre deschiderea clinicii de chirurgie oftalmologică OpticLine Deva, la parterul blocului M, de pe Bulevardul Decebal. De atunci, datorită solicitărilor, OptcLine a mai deschis patru cabinete de optică în Brad, Simeria, Hunedoara și Deva (zona Lido), urmând ca, în viitorul apropiat, să mai deschidă două cabinete în Lupeni și Orăștie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților