Pedapsă pentru pedofilul care și-a abuzat sexual fiicele în timp ce mama lor era plecată în străinătate

Magistraţii Judecătoriei Deva l-au condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare pe Dorin B., un localnic din satul Burjuc, acuzat că şi-a molestat fiica în vârstă de 10 ani, lăsată în grija lui de mama acesteia, care plecase la muncă în Occident.

Bărbatul a fost arestat preventiv în luna noiembrie a anului trecut, după ce minora a povestit surorii mai mari traumele suferite. Adolescenta în vârstă de 17 ani, care la rândul ei a fost abuzată sexual, în copilărie, de tatăl acesteia, şi-a sunat mama, iar femeia a alertat autorităţile.

„Instanţa condamnă pe inculpatul B. Dorin Gheorghe, trimis în judecată în stare de arest preventiv, la pedeapsa de 3 (trei) ani şi 6 (şase) luni închisoare, în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală (cel puţin două acte materiale). Admite acţiunea civilă formulată de Ministerul Public, în numele persoanei vătămate şi obligă inculpatul la plata către aceasta a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în decizia Juecătoriei Deva.

Iniţial, anchetatorii au stabilit că bărbatul a abuzat-o pe copilă timp de nouă zile, dar în timpul investigaţiilor au aflat că ororile s-au intins pe parcursul a mai mult de un an. Agresorul îşi atingea copila în zonele intime, iar apoi se masturba.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj