Pe funcţie! Lucian Heiuş numit director la Direcţia Regională a Finanţelor Publice Timişoara

stire dreapta fotoHunedoreanul Lucian Heiuş a fost numit joi în funcţia de director general al Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice V Vest cu sediul la Timişoara.

În această calitate, domnia sa va coordona activitatea finanţelor publice în judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Într-o declaraţie dată ZIARULUI HUNEDOREANULUI, Lucian Heiuş a spus că, în noua sa calitate, una din priorităţi va fi o armonizare a activităţii specifice la nivelul judeţelor componente.

Referitor la posibile disponibilizări de personal la Hunedoara, Heiuş a declarat că numărul de posturi nu se va reduce în sistem, dar sunt posibile relocări de personal între judeţe, funcţie de nevoile existente.

Lucian Heiuş a condus până la jumătatea anului 2012 Direcţia Finanţelor Publice Hunedoara. În iunie 2013 a fost numit director adjunct al Direcţiei de Management în Ministerul Finanţelor. Este membru PNL.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic