Pe funcţie! Lucian Heiuş numit director la Direcţia Regională a Finanţelor Publice Timişoara

stire dreapta fotoHunedoreanul Lucian Heiuş a fost numit joi în funcţia de director general al Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice V Vest cu sediul la Timişoara.

În această calitate, domnia sa va coordona activitatea finanţelor publice în judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Într-o declaraţie dată ZIARULUI HUNEDOREANULUI, Lucian Heiuş a spus că, în noua sa calitate, una din priorităţi va fi o armonizare a activităţii specifice la nivelul judeţelor componente.

Referitor la posibile disponibilizări de personal la Hunedoara, Heiuş a declarat că numărul de posturi nu se va reduce în sistem, dar sunt posibile relocări de personal între judeţe, funcţie de nevoile existente.

Lucian Heiuş a condus până la jumătatea anului 2012 Direcţia Finanţelor Publice Hunedoara. În iunie 2013 a fost numit director adjunct al Direcţiei de Management în Ministerul Finanţelor. Este membru PNL.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei