PĂREREA TA CONTEAZĂ! Apa Prod vrea să ştie dacă sunteţi mulţumiţi de serviciile sale

Apa Prod SA derulează, în această perioadă, o campanie pentru evaluarea satisfacţiei clienţilor. În acest sens, pe pagina de internet a societăţii, dar şi pe reţeaua de socializare, a fost publicat un chestionar prin care societatea de apă doreşte să afle părerea clienţilor despre serviciile pe care le furnizează.

 

 

„Părerea clienţilor este foarte importantă pentru noi. Tocmai din acest motiv am creat un chestionar prin intermediul căruia dorim să aflăm ce părere au oamenii despre serviciile pe care le furnizăm, care sunt serviciile ce trebuie îmbunătăţite, dar şi cu ce probleme se confruntă în relaţia cu societatea noastră. Percepţia clienţilor în ceea ce priveşte aceste servicii ne este de un real ajutor deoarece suntem preocupaţi de o îmbunătăţire permanentă a calităţii serviciilor oferite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Apa Prod S.A., Andreea Morogan.

Unde poţi să-ţi spui părerea

Prin intermediul chestionarului privind evaluarea satisfacţiei clienţilor, Apa Prod doreşte să afle pentru ce este folosită apa de la robinet, care este calitatea acesteia, cum este apreciat comportamentul angajaţilor societăţii dar şi care sunt serviciile despre care clienţii cred că trebuie îmbunătăţite. Chestionarul poate fi completat, până la sfârşitul lunii octombrie, atât online – pe pagina de internet www.apaprod.ro, cât şi în format tipărit, la casieriile societăţii din Deva, Hunedoara, Simeria, Călan, Brad, Haţeg, Geoagiu, Sălaşu de Sus şi Toteşti.

Pentru a preveni posibile reclamaţii

Tot în această perioadă, Apa Prod a demarat o altă acţiune prin care doreşte să vină în întâmpinarea clienţilor societăţii. Practic, începând din luna octombrie, fiecare utilizator va primi, în momentul citirii contorului, o înştiinţare privind: data şi ora citirii, indexul apometrului şi numele persoanei care a efectuat citirea. Reprezentanţii Apa Prod SA consideră că, astfel, nu vor mai apărea eventuale neconcordanţe între operatorul de apă şi clienţi în ceea ce priveşte citirea contoarelor. „Este o acţiune pe care o desfăşurăm, luna această, doar în municipiile Deva şi Hunedoara, urmând să o extindem, până la finalul anului, la nivelul întregii arii de operare. Este important ca fiecare utilizator să verifice datele înscrise pe înştiinţare, pentru a evita reclamaţiile ulterioare. Utilizatorii care au contoarele în afara proprietăţii şi nu vor fi acasă în momentul efectuării citirii apometrului, vor primi aceste înştiinţări în cutia poştală”, a mai spus Andreea Morogan.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva