Parcările cu plată revin în Deva

Consiliul Local Deva a adoptat un proiect de hotărâre prin care va fi introdusă parcarea cu plată în Deva. Șoferii vor achita între un leu și doi lei pe oră, dacă își vor lăsa mașinile în cele peste 1.300 de locuri de parcare amenajate pe străzile și bulevardele principale din municipiu.
În Piața Cetății și zona Aqualand sunt amenajate 308 locuri de parcare, iar taxele pe care le vor achita șoferii care își lasă mașinile aici, între orele 9 și 17 sunt de câte un leu, pe oră, de luni până vineri. Sâmbăta și duminica parcarea va fi gratuită. Șoferii microbuzelor vor achita 10 lei pe oră, iar cei ai autocarelor 15 lei pe oră.
În alte 19 zone centrale ale municipiului, unde sunt amenajate peste 1.000 de locuri de parcare, șoferii vor achita 2 lei pe oră, pentru staționare, de luni până vineri, între orele 9 și 17. Achitarea prețului parcării se va face prin SMS, potrivit hotărârii de Consiliu Local. Administrația locală va introduce și abonamente cu plată pe locurile de parcare publice cu timp limitat, de 500 de lei pentru persoane fizice.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament