Parcările cu plată revin în Deva

Consiliul Local Deva a adoptat un proiect de hotărâre prin care va fi introdusă parcarea cu plată în Deva. Șoferii vor achita între un leu și doi lei pe oră, dacă își vor lăsa mașinile în cele peste 1.300 de locuri de parcare amenajate pe străzile și bulevardele principale din municipiu.
În Piața Cetății și zona Aqualand sunt amenajate 308 locuri de parcare, iar taxele pe care le vor achita șoferii care își lasă mașinile aici, între orele 9 și 17 sunt de câte un leu, pe oră, de luni până vineri. Sâmbăta și duminica parcarea va fi gratuită. Șoferii microbuzelor vor achita 10 lei pe oră, iar cei ai autocarelor 15 lei pe oră.
În alte 19 zone centrale ale municipiului, unde sunt amenajate peste 1.000 de locuri de parcare, șoferii vor achita 2 lei pe oră, pentru staționare, de luni până vineri, între orele 9 și 17. Achitarea prețului parcării se va face prin SMS, potrivit hotărârii de Consiliu Local. Administrația locală va introduce și abonamente cu plată pe locurile de parcare publice cu timp limitat, de 500 de lei pentru persoane fizice.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Podul verde al Autostrăzii Lugoj – Deva, din ce în ce mai animat         Un adolescent în vârstă de 16 ani a distrus trei autoturisme         Afacerea unui contrabandist pusă pe butuci         Tragedie pe calea ferată, în stația Aurel Vlaicu. A murit o copilă de opt ani         Furtună violentă în Hunedoara – VIDEO         Nedeie în Ținutul Pădurenilor. Cea mai frumoasă sărbătoare a pădurenilor a animat satul Lelese         Cuplul criminal care a jefuit o casă de amanet din Hunedoara scapă de condamnare. Procesul va fi reluat         Bărbat tâlhărit pe o alee din Deva         Tânăr acuzat de tâlhărie         Accident rutier pe șoseaua Hațeg – Hunedoara         Zona de agrement Râușor va avea rețea de apă și canalizare         O MÂNĂ SPALĂ PE ALTA. Cazul cu „slugi la directoarea liceului”, închis în coadă de peşte         Ziua Iei românești și Sânzienele, celebrate la muzeu         Carmen Hărău: „PSD-ALDE lasă în voia sorții legea pensiilor”         Sens giratoriu nou la intrarea în Petroșani         Accident mortal pe centura Petroșaniului         MINTIA = CONTINUITATE. Despre soarta Termocentralei, varianta oficială a Ministerului Energiei         Biciclist mort într-un accident rutier         MUZICĂ POPULARĂ. „Românaşii” Liceului de Arte Deva au făcut senzaţie în Franţa         Lucrările de reabilitare a Casei de Casei de cultură din Hunedoara vor fi scoase la licitație publică