Parcările cu plată revin în Deva

Consiliul Local Deva a adoptat un proiect de hotărâre prin care va fi introdusă parcarea cu plată în Deva. Șoferii vor achita între un leu și doi lei pe oră, dacă își vor lăsa mașinile în cele peste 1.300 de locuri de parcare amenajate pe străzile și bulevardele principale din municipiu.
În Piața Cetății și zona Aqualand sunt amenajate 308 locuri de parcare, iar taxele pe care le vor achita șoferii care își lasă mașinile aici, între orele 9 și 17 sunt de câte un leu, pe oră, de luni până vineri. Sâmbăta și duminica parcarea va fi gratuită. Șoferii microbuzelor vor achita 10 lei pe oră, iar cei ai autocarelor 15 lei pe oră.
În alte 19 zone centrale ale municipiului, unde sunt amenajate peste 1.000 de locuri de parcare, șoferii vor achita 2 lei pe oră, pentru staționare, de luni până vineri, între orele 9 și 17. Achitarea prețului parcării se va face prin SMS, potrivit hotărârii de Consiliu Local. Administrația locală va introduce și abonamente cu plată pe locurile de parcare publice cu timp limitat, de 500 de lei pentru persoane fizice.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată