Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara

Peste 1,3 milioane de lei vor costa lucrările la noua parcare din fața Spitalului municipal din Hunedoara. Contractul de proiectare și execuție a fost atribuit prin licitație publică unei asocieri de firme, iar lucrărrile vor putea începe în următoarele săptămâni.

Sunt prevăzute servicii de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări pentru amenajarea unui număr de 142 locuri de parcare pentru fluidizarea traficului din zona Spitalului Municipal Hunedoara. Lucrările propuse se vor executa pe o suprafaţă de 8.165 mp.  Suprafaţa totală a trotuarelor va fi de 375 mp. Drumurile de acces la parcări şi accesurile auto vor fi în suprafaţă de 5.174,30 mp. Se vor planta pomi decorativi cu rol de orientare în incinta parcării”, se arată în anunţul publicat de municipalitate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată