Panică în Hunedoara, în timpul unui incendiu violent care a cuprins o locuință

Pompierii au fost chemați luni, în ajutor, pentru a opri un incendiu care a cuprins un apartament situat la etajul doi al unui bloc de pe strada George Enescu, din centrul municipiului Hunedoara.

Patru persoane au fost evacuate, dintre care două cu ajutorul unei autoscări, dintr-o locuință situată deasupra celei în flăcări.

„Pompierii au luat această decizie pentru protecţia locatarilor, deoarece casa scării era inundată cu fum și nu permitea evacuarea oamenilor fără riscuri. O altă persoană s-a autoevacuat dintr-unul dintre apartamente înaintea sosirii pompierilor. Patru oameni, care au suferit atacuri de panică, au fost monitorizaţi de cele două echipaje de prim ajutor și echipa cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean. prezente la locul intervenţiei. Nimeni nu a necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgenţe”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Pompierii au reușit izolarea arderii în camera în care s-a iniţiat şi au lichidat incendiul în aproximativ o jumătate de oră. Echipele ISU verifică apartamentul în care s-a dezvoltat incendiul pentru stabilirea cauzei probabile de producere a arderii.

Comentarii FB

comentarii




Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului