Pagube importante după un incendiu care a cuprins casa unui hunedorean

incendiu Două echipaje de pompieri au intervenit pentru oprirea unui incendiu, care a cuprins casa unei familii din Uroi, în care erau depozitate echipamente sportive şi aparatură electrică.

Un incendiu a cuprins casa unei familii din Uroi, în care erau depozitate mai multe echipamente sportive scumpe. Pompierii chemaţi la locul incendiului au reuşit stingerea lui, însă flăcările au distrus bunurile aflate în încăperi.

„La sosirea echipelor de intervenţie, incendiul se manifesta în interiorul casei, aflate în construcţie, în care erau depozitate echipamente sportive şi aparate electrice. Pompierii au lichidat incendiul, înainte de a se extinde la alte imobile, stabilind că arderea a distrus 3 rame de geam termopan, 2 uşi termopan, o uşă rabatabilă de garaj, 7 parapante, 3 bărci pneumatice, 8 corturi, 1 ladă frigorifică, 1 aspirator, 1 freză, 1 rindea electrică, 3 maşini de găurit, 7 perechi de role, 5 perechi de schiuri şi 4 saci de haine, echipamente alpinism utilitar, instalaţia electrică, tabloul electric”, a informat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un conductor sau cablu electric defect.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile         Doi taximetriști din Deva au fost condamnați după ce au jefuit un român întors din SUA         Concerte de 1 Martie și Ziua Femeii susținute de elevi ai Liceului de Arte         CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA. Scriitorul și publicistul Marian Boboc, „Cetățean de onoare” al judeţului