ULTIMA ORĂ. Ovidiu Hada face greva foamei în închisoare

Ovidiu Hada, fostul primar al Hunedoarei,  a intrat în refuz de hrană de trei zile.

Potrivit lui Florin Berar, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bârcea Mare, deţinutul Ovidiu Hada a intrat în greva foamei marţi. El protestează astfel pentru că cei din  conducerea penitenciarului au refuzat să îi permită folosirea unei pături suplimentare pe care rudele i-au adus-o de acasă.

“Nu este nevoie de pături suplimentare din exterior pentru sezonul rece. Penitenciarul dispune de stoc suficient de pături care pe perioada sezonului rece este distribuit persoanelor private de libertate”, a declarat Florin Berar pentru Hunedoara TV.

Urmare a unei plângeri făcute de rudele fostului primar, la Penitenciarul Bârcea Mare este aşteptată astăzi vizita unei delegaţii de la Ambasada SUA la Bucureşti care doreşte să investigheze acest caz.

Reamintim că Ovidiu Hada are şi cetăţenie americană. El a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru corupție, în legătură cu încheierea în mod nelegal a unor achiziții publice.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “ULTIMA ORĂ. Ovidiu Hada face greva foamei în închisoare

  1. Negru

    Are multe “titluri” onorifice Hada, cetatean american, pocait, primar… dar asta nu l-a impiedicat sa fie si hot. Acum este acolo unde-i e locul. Si ar trebui ca intretinerea lui acolo sa il coste pe el, din banii pe care i-a furat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!