Orlando Suceveanu, arestat pentru violarea unei tinere de 24 de ani, a fost condamnat

violMagistraţii Judecătoriei Petroşani l-au condamnat pe tânărul de 19 ani, reţinut în luna aprile după ce a violat şi tâlhărit o hunedoreancă, pe care a acostat-o în plină zi, pe o stradă din Petroşani.

„Inculpatul va executa, în final, pedeapsa cumulată de cinci ani şi trei luni de închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii pe o durată de doi ani a drepturilor civile”, a informat Judecătoria Petroşani. Magistraţii au deispus, de asemenea, ca tânărul din Petroşani, arestat preventiv din luna aprilie a acestui an, să plătească părţii vătămate petse 20.000 de lei drept daune morale şi materiale.

Orlando Suceveanu a fost reţinut de poliţişti după ce a tâlhărit şi a violat o tânără din Petroşani, Incidentul s-a petrecut în plină zi, în luna aprilie a acestui an, pe o stradă de la periferia municipiului. Tânărul a acostat-o pe femeie şi a lovit-o până ce aceasta şi-a pierdut cunoştiinţa, apoi a târât-o într-un loc retras şi a abuzat-o. Apoi i-a furat inelul de logodnă şi banii pe care victima îi avea la ea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute