OpticLine-Dr.Angelescu recomandă: Intervenţiile chirurgicale oftalmologice efectuate din timp: un preţ mic pentru o vedere nepreţuită

Se spune că vederea este cea mai scumpă dintre toate lucrurile. Fără ea, am trăi într-un deprimant și nesfârșit întuneric. Tocmai de aceea, atunci când o pierdem, suntem dispuși să facem orice pentru a o recăpăta. Dar de ce am aștepta până când e prea târziu?

 

Consultul anual la oftalmolog, este obligatoriu pentru prevenirea, depistarea și tratarea din timp a oricărei patologii de natură oftalmologică. Una dintre afecțiunile cele mai frecvente, care, netratată duce la pierderea vederii, este cataracta. Cataracta reprezintă pierderea transparenței cristalinului, lentila ochiului responsabilă de focalizarea razelor luminoase pe retină, determinând scăderea progresivă a vederii. Boala este răspândită la peste 70% din persoanele de peste 60 de ani. Primul indiciu în depistarea cataractei este scăderea progresivă a vederii sau încețoșarea acesteia. În stadiile avansate, dacă este netratată, această afecțiune poate produce complicații grave. Operația de cataractă este singura metodă de tratament. Pentru a putea beneficia de evoluția tehnologiei, este foarte important ca operația să se efectueze la timp, în momentul în care scade confortul vizual. De notat că, indiferent de credința populară conform căreia remediile naturiste ar face minuni sau ar preveni cataracta, pentru această afecțiune nu s-a descoperit încă o altă metodă de tratament decât cea chirurgicală.

 

Practică medicală în SUA, la cel mai înalt nivel

 

Deschisă din aprilie 2016, clinica OpticLine-Dr.Angelescu aduce bucuria unei vederi mai bune zecilor de pacienți care îi trec pragul zilnic. Datorită aparaturii de ultima generatie, numeroaselor specializări efectuate atât în țară, cât și în străinătate ale celor doi medici, dar și devotamentului echipei, clinica OpticLine și-a câștigat în scurt timp, pe drept, un bun renume regional și nu numai. Recent, domnul și doamna doctor Daniel și Laura Angelescu au participat la Congresul ASCRS, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul chirurgiei oftalmologice, care are loc anual în Statele Unite ale Americii. Mai mult, în luna februarie a anului curent, cei doi medici oftalmologi au avut oportunitatea de a efectua un stagiu de practică, desfășurat pe o perioadă de două săptămâni, tot în Statele Unite, la unul dintre cele mai performante și renumite centre universitare din lume, Spitalul Universitar de Oftalmologie din Yowa City. Petru cei neavizați, acesta este un loc în care foarte puțini medici din întreaga lume au șansa să ajungă să asiste la desfășurarea actului medical la cel mai înalt nivel de practică.

 

Prețurile scad invers proporțional cu temperatura de afară

 

Rămânând fideli devizei „vederea este viață” și din dorința de a face cât mai accesibilă vederea bună, indiferent de vârstă, la OpticLine-Dr.Angelescu  prețurile intervențiilor, care presupun implantul de cristalin artificial, scad considerabil. Astfel, prețurile unei operații de cataractă încep de la numai 900 lei, în loc de 1200. Promoția este valabilă în perioada 15 iunie – 15 august 2019 și vizează atât persoanele suferind de cataractă, cât și purtătorii de ochelari, care nu pot fi operați prin intermediul Laserului Excimer.

Programările se fac fie telefonic la numerele următoare: 0354 409 826 (Deva) sau 0774 922 606 (Petroșani), fie la sediul clinicilor din Deva, situată pe Bdul.Decebal, Bl.M, parter sau din Petroșani, aflată pe Str. Avram Iancu, Bl.12, parter.

Vederea este o prioritate. Acționează la timp, pentru ca să te bucuri de rezultate optime. În această vară, la OpticLine-Dr.Angelescu plătești un preț mai mic, pentru un lucru de nepreţuit. Pentru că vederea este viață.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători