Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva

Cu toții am traversat o perioadă dificilă în ultimele luni, dar care ne-a ajutat să descoperim resurse nebănuite în noi și în cei din jur. Clinica Opticline – Dr. Angelescu a susținut de-a lungul timpului numeroase cauze cu caracter medical sau comunitar. De această dată, prin prisma meseriei, ca medici specialiști, doctorii Laura și Daniel Angelescu au înțeles și au empatizat cu medicii și personalul medical din spital, înțelegând nevoia clară de sprijin material, financiar și emoțional din partea întregii comunități.

Opticline – Dr Angelescu lansează o inițiativă dedicată personalului medical din linia întâi, din spitalul județean Deva: consult oftalmologic gratuit și prioritar la programare (în măsura posibilităților) personalului medical din spitalul Deva, care se confruntă cu probleme de vedere!

Spitalul Deva a fost unul din cele mai încercate spitale COVID din țară, iar personalul din linia întâi a fost deosebit de solicitat. Medicii și personalul medical care au la rândul lor acum nevoie de servicii oftalmologice, pot apela cu încredere la Opticline – Dr. Angelescu, unde vor primi consult gratuit și prioritar, în baza unui act care să dovedească calitatea de angajat al spitalului Deva.

Pe parcursul celor 2 luni de stare de urgență, echipa Opticline – Dr Angelescu s-a implicat direct în ajutorarea celor care au avut nevoie de protecție, producând și donând viziere și porți de dezinfectare, alături de Raul Maier și echipa sa. Contul deschis pe numele Opticline dedicat donațiilor a făcut simplă donația din partea celor care au dorit să ajute financiar. Au fost realizate 9.506 viziere și 13 tuneluri de decontaminare, care au ajuns la 210 unități (spitale, cabinete medicale, instituții de stat, farmacii, etc).

Sprijinul Opticline continuă astfel și pe perioada stării de alertă, până pe 30 iunie, cu această inițiativă dedicată cadrelor medicale din spitalul Deva. Programările se pot face la telefon 0354 409 826.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată