Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva

233

Cu toții am traversat o perioadă dificilă în ultimele luni, dar care ne-a ajutat să descoperim resurse nebănuite în noi și în cei din jur. Clinica Opticline – Dr. Angelescu a susținut de-a lungul timpului numeroase cauze cu caracter medical sau comunitar. De această dată, prin prisma meseriei, ca medici specialiști, doctorii Laura și Daniel Angelescu au înțeles și au empatizat cu medicii și personalul medical din spital, înțelegând nevoia clară de sprijin material, financiar și emoțional din partea întregii comunități.

Opticline – Dr Angelescu lansează o inițiativă dedicată personalului medical din linia întâi, din spitalul județean Deva: consult oftalmologic gratuit și prioritar la programare (în măsura posibilităților) personalului medical din spitalul Deva, care se confruntă cu probleme de vedere!

Spitalul Deva a fost unul din cele mai încercate spitale COVID din țară, iar personalul din linia întâi a fost deosebit de solicitat. Medicii și personalul medical care au la rândul lor acum nevoie de servicii oftalmologice, pot apela cu încredere la Opticline – Dr. Angelescu, unde vor primi consult gratuit și prioritar, în baza unui act care să dovedească calitatea de angajat al spitalului Deva.

Pe parcursul celor 2 luni de stare de urgență, echipa Opticline – Dr Angelescu s-a implicat direct în ajutorarea celor care au avut nevoie de protecție, producând și donând viziere și porți de dezinfectare, alături de Raul Maier și echipa sa. Contul deschis pe numele Opticline dedicat donațiilor a făcut simplă donația din partea celor care au dorit să ajute financiar. Au fost realizate 9.506 viziere și 13 tuneluri de decontaminare, care au ajuns la 210 unități (spitale, cabinete medicale, instituții de stat, farmacii, etc).

Sprijinul Opticline continuă astfel și pe perioada stării de alertă, până pe 30 iunie, cu această inițiativă dedicată cadrelor medicale din spitalul Deva. Programările se pot face la telefon 0354 409 826.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *