VIDEO Oamenii canalelor din Deva şi-au dat foc „locuinţelor”

DSC_0006Pompierii au intervenit în această după-amiază pentru stingerea unui incendiu care a cuprins subteranele din zona Casei de cultură „Drăgan Muntean”, populate de oameni fără adăpost.

Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de oamenii străzii care şi-au dat foc bunurilor din canalele unde se adăpostesc. Pompierii au fost chemaţi în ajutor de localnici, care au observat fumul dens ieşit din gurile de canal. Până la sosirea pompierilor, „boschetarii” fugiseră din canale. Intervenţia de stingere a incendiului a durat aproximativ 30 de minute. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au declarat că s-au mai întâlnit cu astfel de situaţii, în care oamenii străzii să producă distrugeri şi incendieri în subteranele unde se adăpostesc. În cazul în care” boschetarii” nu reuşeau să iasă la timp din gurile de canale, incendiile provocate le-ar fi putut fi fatale.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el