O tânără care practica prostituția a trecut printr-o întâlnire de coșmar

910

Polițiștii au capturat un tânăr de 26 de ani, din Simeria, acuzat că a sechestrat și a tâlhărit o femeie care practica prostituția. Bărbatul a fost acuzat de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal. Victima sa, o tânără prostituată, și-a pus viața în pericol pentru a scăpa de acesta.

„Polițiștii au stabilit că tânărul, în seara de 28 mai 2021, după ce a întreținut raporturi sexuale cu o tânără în vârstă de 28 de ani, a transportat-o, contrar voinței acesteia, din localitatea Sântuhalm în municipiul Deva. Tânăra a fost nevoită să sară din autoturism, în momentul în care acesta a încetinit viteza de deplasare. Înainte ca femeia să sară din mașină, tânărul i-a smuls acesteia poșeta, iar din interior i-a luat 150 de lei”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.
Bărbatul a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *