O pană de curent i-a scos pe minerii de la Uricani la suprafaţă

Minerii din schimbul IV de la Uricani au fost scoşi de urgenţă din subteran, în noaptea de marţi spre miercuri, din cauza unei pene de curent.

mina-uricaniÎn lipsa energiei electrice, sistemul de aeraj nu mai funcţionează şi din această cauză s-a decis evacuarea întregului schimb de la Mina Uricani. „În jurul orei 3.00 au fost probleme cu alimentarea cu energie electrică, probabil datorită intemperiilor, a zăpezilor căzute şi din acest motiv am decis evacuarea oamenilor din subteran. Nu s-au înregistrat acumulări de gaze şi de metan peste limitele admise”, a declarat Aurel Anghel, directorul general al Societăţii Naţionale de Închideri de Mine Valea Jiului, de care aparţine Mina Uricani. Activitatea a fost reluată, în condiţii normale şi fără probleme de securitatea muncii miercuri dimineaţa, începând cu schimbul I, a mai spus Anghel.

EM Uricani se află în subordinea SNIMVJ, aflându-se pe program de închidere.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție