O ÎNTREBARE CARE SE CERE PUSĂ: Şi-a cumpărat Mircia Muntean libertatea denunţându-l pe Berbeceanu?

Este o întrebare legitimă în condiţiile în care Parchetul nu a mai atacat cu recurs sentinţa de condamnare cu suspendare a inculpatului Mircia Muntean cu o lună înainte de a fi săltat comisarul Traian Berbeceanu. Şi, ca din întâmplare, denunţul deputatului este anterior sentinţei care l-a scăpat de puşcărie. În stilul său consacrat, Mircia Muntean a încheiat conversaţia cu noi înainte de a oferi un răspuns

recurs mircica

Mircia Muntean a scăpat de puşcărie datorită procurorilor care nu au făcut recurs la sentinţa de patru ani cu suspendare. Ce motive să fi avut procurorii să nu-l fi vrut pe Muntean după gratii în condiţiile în care Ovidiu Hada stă la „mititca” pentru mult mai puţin?

A făcut Mircia un „troc” cu procurorii?

În urmă cu câteva zile, la confruntarea din Deva dintre Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu, deputatul Mircia Muntean a ţinut un discurs fără nicio legătură cu subiectul pentru care se adunaseră pedeliştii la Camera de Comerţ. Discursul ce părea complet anapoda capătă un sens acum după ce, ieri, a fost pus la dosar denunţul său împotriva comisarului Traian Berbeceanu, câteva pagini scrise mai demult. „A fost pentru prima dată în istoria României – ca să ştiţi şi dumneavoastră, şi domnul Blaga ştie – în care Parchetul nu a mai făcut recurs. Domnul fost ministru (Cătălin Predoiu, la Justiţie) ştie ce înseamnă să nu facă Parchetul recurs la un caz”, a declamat deputatul Mircia Muntean.

Contactat telefonic pentru a spune public „ce înseamnă să nu facă Parchetul recurs” şi întrebat dacă „premiera” are vreo legătură cu “colaborarea” sa cu procurorii, Mircia Muntean a închis telefonul fără să dea nici un răspuns, nu înainte de a ne trage o beşteleală.

Pentru justiţia din Statele Unite un astfel de troc e în limitele firescului. La noi este un eveniment pentru că sistemul e organizat în alt chip.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației         Drumul spre Poiana Pelegii se deschide parțial         ANI: Răzvan Mareș, în conflict de interese         Veste uriașă pentru șoferi: Se deschide Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva