O ÎNTREBARE CARE SE CERE PUSĂ: Şi-a cumpărat Mircia Muntean libertatea denunţându-l pe Berbeceanu?

Este o întrebare legitimă în condiţiile în care Parchetul nu a mai atacat cu recurs sentinţa de condamnare cu suspendare a inculpatului Mircia Muntean cu o lună înainte de a fi săltat comisarul Traian Berbeceanu. Şi, ca din întâmplare, denunţul deputatului este anterior sentinţei care l-a scăpat de puşcărie. În stilul său consacrat, Mircia Muntean a încheiat conversaţia cu noi înainte de a oferi un răspuns

recurs mircica

Mircia Muntean a scăpat de puşcărie datorită procurorilor care nu au făcut recurs la sentinţa de patru ani cu suspendare. Ce motive să fi avut procurorii să nu-l fi vrut pe Muntean după gratii în condiţiile în care Ovidiu Hada stă la „mititca” pentru mult mai puţin?

A făcut Mircia un „troc” cu procurorii?

În urmă cu câteva zile, la confruntarea din Deva dintre Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu, deputatul Mircia Muntean a ţinut un discurs fără nicio legătură cu subiectul pentru care se adunaseră pedeliştii la Camera de Comerţ. Discursul ce părea complet anapoda capătă un sens acum după ce, ieri, a fost pus la dosar denunţul său împotriva comisarului Traian Berbeceanu, câteva pagini scrise mai demult. „A fost pentru prima dată în istoria României – ca să ştiţi şi dumneavoastră, şi domnul Blaga ştie – în care Parchetul nu a mai făcut recurs. Domnul fost ministru (Cătălin Predoiu, la Justiţie) ştie ce înseamnă să nu facă Parchetul recurs la un caz”, a declamat deputatul Mircia Muntean.

Contactat telefonic pentru a spune public „ce înseamnă să nu facă Parchetul recurs” şi întrebat dacă „premiera” are vreo legătură cu “colaborarea” sa cu procurorii, Mircia Muntean a închis telefonul fără să dea nici un răspuns, nu înainte de a ne trage o beşteleală.

Pentru justiţia din Statele Unite un astfel de troc e în limitele firescului. La noi este un eveniment pentru că sistemul e organizat în alt chip.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.