O ÎNTREBARE CARE SE CERE PUSĂ: Şi-a cumpărat Mircia Muntean libertatea denunţându-l pe Berbeceanu?

Este o întrebare legitimă în condiţiile în care Parchetul nu a mai atacat cu recurs sentinţa de condamnare cu suspendare a inculpatului Mircia Muntean cu o lună înainte de a fi săltat comisarul Traian Berbeceanu. Şi, ca din întâmplare, denunţul deputatului este anterior sentinţei care l-a scăpat de puşcărie. În stilul său consacrat, Mircia Muntean a încheiat conversaţia cu noi înainte de a oferi un răspuns

recurs mircica

Mircia Muntean a scăpat de puşcărie datorită procurorilor care nu au făcut recurs la sentinţa de patru ani cu suspendare. Ce motive să fi avut procurorii să nu-l fi vrut pe Muntean după gratii în condiţiile în care Ovidiu Hada stă la „mititca” pentru mult mai puţin?

A făcut Mircia un „troc” cu procurorii?

În urmă cu câteva zile, la confruntarea din Deva dintre Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu, deputatul Mircia Muntean a ţinut un discurs fără nicio legătură cu subiectul pentru care se adunaseră pedeliştii la Camera de Comerţ. Discursul ce părea complet anapoda capătă un sens acum după ce, ieri, a fost pus la dosar denunţul său împotriva comisarului Traian Berbeceanu, câteva pagini scrise mai demult. „A fost pentru prima dată în istoria României – ca să ştiţi şi dumneavoastră, şi domnul Blaga ştie – în care Parchetul nu a mai făcut recurs. Domnul fost ministru (Cătălin Predoiu, la Justiţie) ştie ce înseamnă să nu facă Parchetul recurs la un caz”, a declamat deputatul Mircia Muntean.

Contactat telefonic pentru a spune public „ce înseamnă să nu facă Parchetul recurs” şi întrebat dacă „premiera” are vreo legătură cu “colaborarea” sa cu procurorii, Mircia Muntean a închis telefonul fără să dea nici un răspuns, nu înainte de a ne trage o beşteleală.

Pentru justiţia din Statele Unite un astfel de troc e în limitele firescului. La noi este un eveniment pentru că sistemul e organizat în alt chip.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Proces cu miză uriașă: despăgubiri de două milioane de lei pentru pietrele de râu din drumul spre Sarmizegetusa Regia         RMN nou la spitalul din Hunedoara         Accident soldat cu patru răniți. Două mașini s-au ciocnit frontal         Pensionar înșelat de falși angajați de la Deratizare         Spaima bulevardelor din Hunedoara: un tânăr beat la volanul unui BMW a făcut praf mașina și și-a băgat prietenii în spital         Carduri europene de sănătate în duplicat pentru hunedoreni, din 7 februarie         APEL LA RAȚIUNE CU DEGETUL PE RANĂ. Poliţia de Patrimoniu dă în clocot         CU TRIMITERE LA VALEA JIULUI. Pactul Ecologic European, o mare provocare pentru România         Accident grav pe DN 76. BMW făcut praf de un autotren         Peste 250.000 de arbori au fost retezați de pe malul Lacului Gura Apelor, în Retezat         Hoț de portofele prins de polițiști         SCANDALUL DE PE RÂUL ALB. Magistraţii joacă bambilici cu dosarul tentativei de omor         UDMR Hunedoara, la 30 de ani de existență         ȚĂRII CÂT MAI MULT CĂRBUNE??? Complexul Energetic Hunedoara, din rău în mai rău         ISTORIE HUNEDOREANĂ. Statuile antice salvate de familia preotului Crăciun înainte de a ajunge pe fundul Cincişului         Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural