O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice

Mircea Neiconi, managerul unei societăţi comerciale din Haţeg a anunţat că donează 10.000 de măşti instituţiilor publice şi mai multor spitale din judeţul Hunedoara.

„Astfel, în urma discuţiilor privind situaţia actuală, măştile vor ajunge în cel mai scurt timp atât la jandarmi şi poliţişti aflaţi în teren cât şi la Direcţia de Sănătate Publică şi la spitalele din Petroşani, Brad, Vulcan, Haţeg, Orăştie”, a informat Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Hunedoara.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a primit de la ministerul Sănătăţii un prim lot de materiale de protecţie (filtre pentru izolete, combinezoane şi dezinfectanţi) urmând ca un nou transport de măşti să ajungă la Deva în cursul zilei de joi, anunţă reprezentanţii Prefecturii Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Răspuns la “O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara