PREMIERĂ. O cămilă de la Circul Nemeth a născut la Petroşani

Un pui de cămilă, născut la Petroşani, va primi un certificat de naştere simbolic din partea autorităţilor locale.

circ2Cel care a luat această decizie este primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, care va înmâna luni certificatul de naştere simbolic micului pui de cămilă născut în familia cămilelor de la circul Nemeth. Este primul pui de cămilă care se naşte la Petroşani, iar micul mamifer a primit, cel puţin provizoriu, numele de Petros, ceea ce îl leagă de municipiul Petroşani, acolo unde a văzut lumina zilei. Circul Nemeth a poposit pentru câteva zile la Petroşani, iar în data de 15 mai micul Petros a văzut lumina zilei. Este perfect sănătos şi, cel mai probabil, va intra în arena circului în doar câteva luni, când se va alătura spectacolului în care mama sa este deja vedetă.

Nu este pentru prima dată când în judeţul Hunedoara animalele de la circ dau naştere unor pui. În 2007, Circul Praga a poposit la Deva şi tot familia cămilelor s-a mărit, în data de 20 martie, când una dintre cămile a dat naştere unui pui perfect sănătos.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “PREMIERĂ. O cămilă de la Circul Nemeth a născut la Petroşani

  1. Camil Camilovici

    Stimata jurnalista , va rog sa respectati deontologia profesionala si sa duceti dezvaluirile pana la capat, explicand cititorilor cum va face primarul cand va INMANA certificatul de nastere micului pui de camila.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara