PREMIERĂ. O cămilă de la Circul Nemeth a născut la Petroşani

Un pui de cămilă, născut la Petroşani, va primi un certificat de naştere simbolic din partea autorităţilor locale.

circ2Cel care a luat această decizie este primarul Tiberiu Iacob – Ridzi, care va înmâna luni certificatul de naştere simbolic micului pui de cămilă născut în familia cămilelor de la circul Nemeth. Este primul pui de cămilă care se naşte la Petroşani, iar micul mamifer a primit, cel puţin provizoriu, numele de Petros, ceea ce îl leagă de municipiul Petroşani, acolo unde a văzut lumina zilei. Circul Nemeth a poposit pentru câteva zile la Petroşani, iar în data de 15 mai micul Petros a văzut lumina zilei. Este perfect sănătos şi, cel mai probabil, va intra în arena circului în doar câteva luni, când se va alătura spectacolului în care mama sa este deja vedetă.

Nu este pentru prima dată când în judeţul Hunedoara animalele de la circ dau naştere unor pui. În 2007, Circul Praga a poposit la Deva şi tot familia cămilelor s-a mărit, în data de 20 martie, când una dintre cămile a dat naştere unui pui perfect sănătos.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “PREMIERĂ. O cămilă de la Circul Nemeth a născut la Petroşani

  1. Camil Camilovici

    Stimata jurnalista , va rog sa respectati deontologia profesionala si sa duceti dezvaluirile pana la capat, explicand cititorilor cum va face primarul cand va INMANA certificatul de nastere micului pui de camila.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici