Numere de telefon puse la dispoziție în Hunedoara, pentru informații despre coronavirus

Direcția de Sănătate Publică Hunedoara a pus la dispoziție două numere de telefon – 0768 193 630 și 0768 193 629 – la care hunedorenii pot apela pentru obținerea sau transmiterea de informații legate de coronavirus.
„Decizia deschiderii unor noi linii telefonice a fost luată de prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, pentru a oferi posibilitatea informării unui număr mai mare de locuitori ai județului. Menționăm că, în același scop, rămân valabile și pot fi accesate și celelalte două numere de telefon ale DSP Hunedoara: 0254 225 242 și 0768 193 639”, a informat Prefectura Hunedoara. Reprezentanții instituției fac apel la localnici să se informeze doar din surse oficiale, Site-ul Ministerului Sănătății (www.ms.ro), site-ul Departamentului Pentru Situații de Urgență (www.dsu.mai.gov.ro), fiind două dintre acestea. La nivel național s-a înființat și o linie specială telefonică pentru informații: TEL VERDE: 0800 800 358.
În județul Hunedoara, până în prezent, au fost confirmate 10 cazuri de Coronavirus. Numărul cazurilor la nivel național a ajuns la 64.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă